I dag tog CD Projekt Red til Twitter for at fortælle hvad fremtiden kommer til at bringe af spil. Ikke alene kunne den Polske udvikler annoncere en efterfølger til deres seneste sci-fi action-eventyr Cyberpunk 2077, men også flere The Witcher spil. Derudover kommer også et helt nyt spil.

Efter nogle turbulente år i kølvandet på Cyberpunk 2077 udgivelsen i 2020, er der nu endelig lysere tider for CD Projekt Red. Fornylig kunne udvikleren præsterer at have solgt over 20 millioner eksemplar af Cyberpunk 2077. Dette skyldes deres engegement og vilje til at fikse spillets mange fejl, og mangel på gameplay features. Ved siden af har den seneste succesfulde Netflix serie Cyberpunk Edgerunners også bragt en masse nyankomne til spillet.

Men nu ser CD Projekt Red mod fremtiden, og via Twitter har de løftet sløret for hele 4 fremtidige spil.

Det første spil er en efterfølger til Cyberpunk 2077, og her har spillet kodenavnet Orion. Dernæst har vi hele 3 nye spil i The Witcher serien. Den første har navnet Polaris, og denne er allerede i pre-produktion. Dette bliver den første i en helt ny saga og starten på en ny AAA RPG trilogi,

Den næste hedder The Witcher Canis Majoris, og bliver et stort spil som er separat fra den nye saga. Spillet her bliver udviklet af en ekstern udvikler, som har talenter med sig der tidligere har arbejdet på Witcher spil.

The Witcher Sirius er kodenavnet for et spil af The Molasses Flood udvikleren. Dette spil vil være anderledes, i det der udover at værende et single-player spil, også vil indeholde en multiplayer del.

Til sidst har vi et helt nyt spil kaldet Hadar. Hadar er endnu ikke under udvikling, men i de meget tidlige stadier, hvor CD Projekt Red er ved at ligge fundamentet for spillet.

Det bliver i den grad spændende at se hvad disse titler kommer til at byde på i fremtiden. Vi følger med i spænding!