Conan O’ Brien har på sit show kørt et segment kaldet Clueless Gamer i nogle år nu. Men segmentet er blevet så populær, at mange udviklere og udgivere sender deres spil. Så nu tager de udfordringen op og gør Clueless gamer til en selvstændig serie.

I Clueless gamer prøver Conan O’ Brien kræfter med at være en rigtig “gamer”. Han er desværre rigtig dårlig til det. Det er en sjov blanding af vredesudbrud, undren og overraskelse selv over de mindste ting, der gør hans reaktioner ret så underholdende. Som oftest har sin medvært Aaron Bleyaert i Clueless Gamer der på bedste nørdet-vis forklare hvert spil for Conan så han næsten forstår handlingen. Af og til er der også kendte ansigter med bla. Terry Crews, Conor McGregor, Peter Dinklage og Elijah Wood.

We’ve gotten to the point where video game companies are sending us their new product for us to play and make fun of because it’s been such a huge success. We’re going to go into production on a series of that.

Men segmentet er nu blevet så populær at det skal have sit helt eget show. Men hvordan det kommer til at udarte sig og i hvilket format, er ukendt indtil videre. Serien starter produktion allerede i næste måned.