Det er ikke første gang vi ser Nintendo Sko. Sidste gang var det de fede Vans Nintendo sko. Denne gang er det dog en lidt mere begrænset model vi får.

I forhold til Vans som fik deres Nintendo sko på officielt Licens, så er dette lidt mere uden for kategori. Freaker Sneakers som er kendt for at lave specielle versioner af sko har gjort det igen. De har lavet denne fede sko som er baseret på Super Nintendo konsollenn. I får selvfølgelig en billed ekstra af denne herlige sko her:

Knapperne man ser på skoen kan man endda trykke på:

Based on the classic 90’s gaming console the Super Nintendo. Each pair is made using official Super Nintendo controllers. The buttons and the control pad are actually pressable!

Limited pairs will be made available.

Vil I følge med i hvornår skoen bliver mulig at få fingrene i, så kan I klikke her. Men forvent at de bliver alt for dyre og ikke til at få fat i.

Forrige indlæg1 million downloads på 3 uger!
Næste indlægInjustice 2 udkommer 16. maj
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)