MasterSet MS120 er en ny “kombipakke” fra Cooler Master, der indeholder både mus og tastatur. Sættet er ideelt til gamere, som er på udkig efter kvalitets-spiltilbehør med høj ydeevne – til en budgetvenlig pris.
Cooler Master, en af verdens førende producenter af computerkomponenter og -tilbehør, introducerer nu det nye sæt MasterSet MS120 – en “kombipakke” bestående af et gaming-tastatur med “klikkende” membran-switches samt en mus med Omron-switches i høj kvalitet og ALPS Encoder scroll-hjul.
– Vi har skabt et tastatur med switches, der minder om de meget populære mekaniske switches Cherry MX Blue. Vi har formået at bevare den høje kvalitet uden at gå på kompromis med, at tastaturet skulle være budgetvenligt. Med vores nye såkaldte mem-kaniske switches, er det lykkedes os at skabe et tastatur med den populære “klikkende” funktion, siger Bram Rongen, der er Peripheral Marketing Manager hos Cooler Master.
Alt en gamer behøver 
MasterSet MS120 indeholder de to væsentligste “værktøjer”, en gamer har brug for for at kunne forbedre og udvikle sine gaming-færdigheder. Først og fremmest kommer “kombipakken” med et robust tastatur, som er udstyret med mem-kaniske switches, der fjerner den blødhed, som kendetegner traditionelle membran-tastaturer. Derudover får man med sættet også en holdbar mus, der er udstyret med en optisk Pixart-sensor, justerbare DPI-indstillinger samt hurtigtreagerende Omron-switches. Musens RGB-belysning tilfører et personligt look, mens muligheden for “on-the-fly “-justeringer sikrer høj komfort.

 

Mem-kaniske switches 
Tastaturets mem-kaniske hybrid-switches er specialudviklet af Cooler Master og “klikker” nøjagtig som de switches, man kender fra professionelle mekaniske tastaturer. De har en samlet aktiveringsafstand på 3,8 mm og aktiveres ved 1,8 mm. Det sikrer både hurtig respons og høj AMP, der understøtter anti-ghosting af op til 24 taster.

Kvalitetssensor til gaming 
Sættets mus er skræddersyet til “hardcore” gaming; den er udstyret med slidstærke Omron-switches, der holder til mindst 10 millioner klik samt en Pixart 3050-sensor, der takket være fire DPI-niveauer på op til 3500 er egnet til brug i selv de mest hårdføre action-spil.
Justerbar RGB 
Alle tastaturtasterne i MS120 er baggrundsbelyste for at give et æstetisk flot udtryk. Desuden kommer det med ni forudinstallerede LED-modes og -effekter, som spænder fra “faste” farver til farvebølger og on-touch-effekter. Både farverne og farvernes hastighed samt bevægelsesretning kan nemt justeres via tastaturets “on-the-fly “-kommandoknapper. Også sættets mus kommer med lyseffekter; den er udstyret med tre zoner med justerbar RGB-belysning, så musen matcher tastaturet.
Tilgængelighed og pris 
MasterSet MS120 kan købes hos udvalgte forhandlere i butikker og online fra september til en pris på EUR 89,99 (lokale priser er endnu ikke oplyst). MS120 er desuden et af de første produkter fra Cooler Master, som er navngivet ud fra et nyt navngivningssystem.

 

For mere information, besøg www.coolermaster.com