Tætsluttende ørekopper, fleksibel metalbøjlekonstruktion, fintfølende mikrofon og passiv støjreduktion gør Cooler Masters nye headset, MasterPulse MH320, til den perfekte spilmakker.
Cooler Master, en af verdens førende producenter af computerkomponenter og -tilbehør, lancerer nu et nyt gaming-headset med tætsluttende ørekopper: MasterPulse MH320. Uanset om man er “maratonspiller” eller blot gamer på “hverdagsniveau”, tilbyder MasterPulse MH320 alsidige lydmuligheder og funktioner – og det gør headsettet til den oplagte makker for alle typer af gamere.
– Vi har designet headsettet med gaming i tankerne. Headsettet har en vægt på blot 28 gram, der skal sikre, at det er behageligt at have på, selv efter mange timers spil. Vi er ikke gået på kompromis med kvaliteten, og MH320 har en selvjusterende hovedbøjle med stålstruktur, siger Bram Rongen, Peripheral Product Marketing Manager hos Cooler Master.
Holdbar og selvjusterende hovedbøjle
Med MH320 bliver det nemt for gamere at få deres stemme hørt i kampens hede – samtidig med, at komforten og kvaliteten er i top. Takket være den holdbare – men samtidig fleksible – metalbøjlekonstruktion kan MasterPulse MH320 leve op til kravene hos selv de mest entusiastiske gamere. Den selvjusterende hovedbøjle tilpasser sig gamerens hovedform og -størrelse, og det ultra-lette kunstlæder på ørekopperne og hovedbøjlen sikrer førsteklasseskomfort, uanset om man bruger det til langvarige og krævende spilsessioner eller til mere afslappende lytten.

 

Høj og klarstemmeførelse
MasterPulse MH320 er udviklet med tanke på, at headsettet skal bruges til stemmechat, og derfor er kvaliteten i top. Hedasettet kommer med en indbygget bi-direktionel mikrofonkapsel, der sikrer høj lydfølsomhed over for stemmer, samtidig med at eventuel baggrundsstøj mindskes. På den måde går ens stemme højt og tydeligt igennem, når man skal lede sit hold til sejr.

 

Lydkvalitet i top
MH320s tætsluttende design sikrer en god passiv støjreduktion, så man ikke bliver forstyrret under intense spil. Headsettet leverer 2.0-kanals stereolyd med 40mm drivere og bruger 3,5mm-jackstick, og er derfor klar til brug uden installation af software.

Tilgængelighed og pris

MasterPulse MH320 bliver tilgængelig i løbet af august 2017 til en vejledende udsalgspris på EUR 39,99 (lokale priser er endnu ikke oplyst).