På årets Gamescom i Tyskland, fejrer Creative lydkortets 30-års jubilæum med events og happenings på scenen ved deres BlasterX-stand. Brandets nyeste tilføjelse til sin lydkort-familie, Sound BlasterX AE-5, vil også kunne opleves på messen. AE-5 er det første audiofile gaming-lydkort, der med verdens bedste høretelefonforstærker til PC leverer overlegen lydkvalitet.
For Creative bliver det en ganske særlig event, når årets Gamescom – Tysklands verdensberømte gaming-messe –  løber af stablen i Køln i næste uge. Brandet benytter nemlig lejligheden til at markere lydkortets 30-års jubilæum. Særligt i starten af 90’erne slog Creative sit navn fast og blev verdensberømt for sine ikoniske Sound Blaster-lydkort, som mange kender Creative for den dag i dag. Lydkortene var med til at sætte nye standarder for PC-lyd, da det for alvor blev populært at bygge sin egen computer – og det har givet Creative anerkendelse som en af de spillere, der var med til at starte multimedierevolutionen.

Lydkortet hyldes på Gamescom
På Gamescom vil Creative hylde lydkortet ved sin Sound BlasterX-stand. Her kan besøgende i løbet af messen se frem til en række forskellige happenings og events – med udgangspunkt i det “magiske” nummer 30. Man kan fx opleve interaktive sceneoptrædener, produktdemonstrationer, interviews med topspillere fra europæiske e-Sports-hold som Epsilon eSportss FIFA-team samt compLexity Gamings Hearthstone, ligesom der vil være “jubilæumsgaver”, konkurrencer og giveaways.

Oplev det seneste lydkort i rækken fra Creative
På Gamescom vil Creative også “hylde” lydkortet med sit spritnye Sound BlasterX AE-5, der for første gang “debuterer” ved et show i Europa. Det er det første lydkort med verdens bedste høretelefonforstærker til PC – en specialudviklet og diskret Xamp, der leverer lydpræstation på op til 128 dB 32-bit/384 kHz. Kombineret med lydkortets ESS SabreTM-DAC, audiofile komponenter og SoundBlaster-brandets lydforbedringsteknikker sikrer det gamere den ultimative lydoplevelse.

Verdens første lydkort med integreret RGB-kontrol 
Sound BlasterX AE-5 kommer som det første lydkort nogensinde med indbygget RGB-styringskontrol via Auroras reaktive lyssystem, som gør det muligt for gamere at “customize” deres udstyrs-setup med hjælp fra 16,6 millioner farver. PCB-lydkortet lader RGB-belysningen strømme gennem tre af siderne på AE-5 og gennem logoet på forsiden – og brugeren har også mulighed for at tilkoble op til fire 30cm LED-lyssbånd for at tilføre en ekstra dimension til looket.
AE-5 understøtter fordybende 7.1-kanals surround sound samt den nyeste version af Scout Radar – en lydteknologi udviklet til gamere for at bringe lydoplevelsen på PC og mobile enheder tættere på hinanden og tage lydniveauet i ens spil – og anden digital underholdning – via PC og bærbare computere til nye højder.
Besøg BlasterXs gamingzoner på Gamescom
BlasterX-standen vil på Gamescom være opdelt i tre “zoner”, for at man som bruger kan opleve diversiteten i gaming-verden. Udover AE-5 kan besøgende på årets Gamescom ved SoundBlasterX-standen også opleve de øvrige gaming-produkter i Creatives BlasterX-serie – heriblandt Katana, der er verdens første såkaldte “under monitor audio system”, Sound BlasterX-headsets samt andet højtydende gaming-udstyr fra serien.

Følgende produkter fra Sound BlasterX-serien vil blive fremvist på Gamescom:

  • Sound BlasterX Vanguard K08 RGB – mekanisk keyboard, der nu også lanceres med tysk og nordisk layout
  • Lydsystemerne Sound BlasterX Katana og Kratos S5
  • Gaming-heasettet Sound BlasterX H7 og H5 Tournament Edition
  • Gaming-musen Sound BlasterX Siege M04
  • SoundBlasterX AE-5 gaming-lydkort

Besøgende på Gamescom finder Sound BlasterX-standen i hal 5.1 (stand nr. 20) fra den 22. – 26. August.

Det nye Sound BlasterX AE-5-lydkort bliver tilgængeligt fra midten af september hos udvalgte forhandlere og på www.creative.com. Vejledende udsalgspris: 1149 kr.