Præcision, kontrol og komfort er kodeordene for Creatives første spilmus, Siege M04, der er seneste skud på stammen i lydproducentens gaming-serie BlasterX. Sammen med Siege M04 lancerer Creative også et mekanisk tastatur til gamere.

Creative har i mange år være kendt for deres lydprodukter, men nu kan virksomheden også skrive musog tastaturproducent på CV’et. Som en del af virksomhedens populære gaming-serie BlasterX lancerer Creative nu spilmusen Siege M04 samt Vanguard K08, der er et mekanisk tastatur til gamere. Begge er udviklet til at give gamere konkurrencemæssige fordele i deres spil – og fuldende Creatives BlasterXserie, som nu omfatter hele spektret inden for gaming-udstyr.

– Creative har været med siden computerspillets begyndelse, og i mange år har vores lydprodukter hjulpet gamere skridtet foran deres modstandere ved at sikre, at alle detaljer i spillene opfanges. Men for at vinde er det ikke nok at kunne høre alle detaljerne i spillet; man skal også kunne reagere hurtigt – og rigtigt. Så vi spurgte os selv: hvorfor egentlig nøjes med lydprodukterne? forklarer Long Chye Low, der er General Manager hos Creative, om beslutningen om at udvide BlasterX-serien med mus og tastatur.

Sound BlasterX Siege M04

Spilmusen Sound BlasterX Siege M04 er udstyret med optisk PixArt PMW3360-sensor med IR LED samt 32bit MCU og opnår en polling rate på 1000 Hz. Siege M04 præsterer desuden en justerbar DPI på op til 12.000 og er i stand til at registrere enhver håndbevægelse med nøjagtig præcision uden nogen form for acceleration eller prediction, så man kan opnå fuld kontrol over sine bevægelser. Kombineret med 2 mm startdistance samt 1:1 pixelmapping undgår man således uventede og tilfældige bevægelser i spillet.

Sound BlasterX Siege M04 kommer med syv programmerbare knapper – heriblandt en dedikeret sniperknap samt knapper, hvor musens følsomhed kan justeres under spillet. Musen har intern hukommelse, så man kan gemme sine indstillinger for DPI-niveau, polling rate og lysprofil samt de knappeindstillinger, der bedst passer til ens behov. Sound BlasterX Siege M04 Creatives første spilmus Siege M04 er udstyret med Omrons® mekaniske switches under både højre og venstre museknap og kan således fejlfrit holde til op mod 50 millioner klik.

Siege M04 er en ergonomisk udformet mus, der passer til højrehåndede gamere. Den ligger godt i hånden, og den skridsikre og gummibelagte overflade sikrer et godt greb selv efter timelange spilsessioner. Samtidig reducerer PTFE-”fødderne” mængden af friktion mellem mus og underlag, så Siege glider gnidningsløst.

For at fuldende spiloplevelsen kommer Siege M04 med Auroras reaktive lyssystem, som med op til 16,8 millioner farver lyser Siege op via 11 uafhængige LED-elementer

Sound BlasterX Vanguard K08

Sammen med Siege M04 lancerer Creative også Sound BlasterX Vanguard K08 – lydproducentens bud på et højtydende mekanisk gamingtastatur. Tastaturet lanceres i første omgang med US-layout, og Creative har sammen med Ormon udviklet deres egne switches, PRES (Perceive-React-Execute Switches), som er specifikt designet til at håndtere mange handlinger i minuttet – samtidig med, at komforten er i top.

Vanguard K08 er udstyret med lynhurtige taster med kun 1,5 mm til aktivering og en samlet aktiveringsafstand på kun 3,5 mm. Til sammenligning er de gængse standarder på markedet henholdsvis 2,0 og 4,0 mm. På den måde kan gamere eksekvere kommandoer i spillet hurtigere; helt præcist kan man opnå 12,5 pct. flere tastninger – og endda med færre tastefejl. Desuden er tastaturets PRESswitches – modsat almindelige switches – udstyret med såkaldt ”cross-point contact technology”, så man undgår fejl-kommandoer.

Tastaturets 26-key rollover med anti-ghosting-teknologi eliminerer desuden forsinkelser mellem tastetryk og handlinger.

Det ergonomiske tastatur har 109 lave, brugerdefinerbare taster og indbyggede kontrolknapper, inklusive volumen-hjul. Ligesom Siege kommer Vanguard K08 også med lyseffekter, og RGBSound BlasterX Vanguard K08: Mekanisk gamingtastatur med RGB-belysning bagbelysningen gør det muligt at give tasterne forskellige farver, så de er nemmere at adskille fra hinanden i mørke – eller hvis man blot ønsker at tilføje lidt ”krigsmaling” til sit gaming-udstyr.

 

Specifikationer for Sound BlasterX Siege M04
 PixArt PMW3360-sensor med IR LED
 32-bit højastigheds MCU med indbygget hukommelse
 Justerbar DPI (fra 200 – 12,000)
 1000Hz polling rate for lag-fri reaktion og nem bevægelse
 Minimal acceleration og prediction for præcise bevægelser
 2 mm startdistance gør, at man undgår uventede og tilfældige bevægelser i spillet
 7 fuldt programmerbare knapper, inklusiv sniper-knap og DPI-kontrol
 Auroras reaktive lyssystem med programmerbare lysprofiler og op mod 16,8 millioner farver
 Ergonomisk højrehåndet design med gummibelagt overflade for godt og sikkert greb
 Musefødder i PTFE sikrer lav friktion (udskiftelige fødder medfølger)
 Kommer med slidstærkt, nylonflettet USB-kabel

Specifikationer for Sound BlasterX Vanguard K08
 Specialudviklede og slidstærke Omron switches
 70 millioner keystrokes
 1,2 mm til aktivering og en samlet aktiveringsafstand på kun 3,5 mm
 Super-responsive, taktile switches sikrer lynhurtig aktivering – men med mindre larmede klik for
de, der foretrækker mere stille gaming
 Tastaturets 26-key rollover med anti-ghosting teknologi eliminerer forsinkelser mellem tastetryk
og handlinger
 Ergonomisk design med lave taster
 109 fuldt brugerdefinerbare taster i amerikansk layout med indbygget volumen-hjul og
kontrolknapper
 Brugerdefinerbar baggrundsbelysning med Auroras reaktive lyssystem med op til 16,8 millioner
farver
 USB-tilslutning
 Justerbar højde med robuste fødder, der kan tilpasses
 Aftagelig håndledsstøtte medfølger

Sound BlasterX Siege M04 og Vanguard K08 er tilgængelige på Creative.com