Creative Outlier er det nyeste Bluetooth®- headset fra Creative og ideelt til en aktiv livsstil. Det ultralette On-ear headset har hele fire tilkoblingsmuligheder og er fyldt med features; fx kan du foretage håndfri opkald, få oplæst dine tekstbeskeder og tracke din løbetur med headsettets omgangstimer. Med headsettet følger seks udskiftelige silikoneringe i forskellige farver, så Outlier kan styles, så det altid passer til din stil og dit humør.

Creative lancerer nu livsstils-headsettet Outlier – et kraftfuldt Bluetooth-headset, der er udviklet til en aktiv livsstil – fra daglig pendling til fysiske aktiviteter ude og inde. Det kan bruges både med eller uden smartphone, og med en vægt på bare 93 gram er Outlier et ultralet headset, som hverken fylder eller tynger i tasken eller rygsækken, når du er på farten. Til de sporty typer har headsettet en indbygget omgangstimer, som fx kan hjælpe med at holde styr på tidstagningen under løbetræningen.

Customize dit headset

Outlier er designet, så man nærmest ikke mærker, man har det på, hvilket gør det ideelt til mange timers brug. Det er udstyret med en holdbar og fleksibel hovedbøjle og bløde ørepuder, som føles behagelige mod huden og slutter tæt til øret.

Headsettet fås i to farver – hvid og sort – og med begge versioner følger seks udskiftelige silikoneringe til ørekopperne i forskellig farver. Det giver et væld af farvekombinationer, så headsettet kan styles, så det altid passer til ens humør og stil. Ringene biddrager desuden til en mere velbalanceret lydoplevelse med kraftfuld bas. Som en sjov feature kan de medfølgende Creative Outlier kommer med seks udskiftelige silikone-ringe i forskellige farver, så headsettet altid passer til ens stil og humør ringe erstattes med de populære elastikarmbånd fra Rainbow Loom®, som vil give en mere akustisk porøs lydoplevelse med mere bas.

Når det kommer til lydafspildning, er Creative Outlier udviklet til at levere varen. Det er udstyret med to 32 mm neodymiumbaserede lyddrivere, og headsettet understøtter op til 10 timers musikafspilning på en opladning.

Tilslutningsmuligheder:

NFC-aktiveret Bluetooth: Outlier har indbygget Bluetooth v4.1, så det nemt og hurtigt kan forbindes trådløst med din smartphone eller anden Bluetooth-enhed. Er enheden NFC-aktiveret, kræver det blot et enkelt klik at parre enheden med headsettet.

USB: Outlier understøtter også digital lydafspilning fra din computer via USB. Du kan endda tilpasse dine lydindstillinger ved at downloade den gratis Sound Blastersoftware, så du får en lydprofil, der passer til din smag – hvad enten det er til musik, film eller spil.

Aux-In: Outlier leveres med en 3,5 mm stereoindgang og kan tilsluttes til alle analoge lydenheder.

MP3: Det er også muligt at afspille din yndlingsmusik fra et microSD-kort via Outliers indbyggede MP3-funktion. Med understøttelse af MP3-, WMA- og WAW-formater kan du opleve op til 10.000 MP3-numre ved at indsætte et 32 GB microSD-kort direkte i dine hovedtelefoner.

Øvrige features:

Buddy: Intelligente stemmebeskeder: Android™ -brugere kan gratis downloade Creatives tekst-til-tale-app Buddy, som kan læse tekstbeskeder som fx SMS, WhatsApp, Viber, Skype, Facebook og Messenger højt for dig.

Indbygget ”pacer mode”: Med blot et enkelt tryk kan Outlier informere om dine omgangstider eller samlet tid, hvilket er ideelt til fx cirkel- eller intervaltræning eller blot ved lange gå- eller løbeture.

Krystalklare samtaler med ClearSpeech™: Den indbyggede mikrofon med ClearSpeech™ -teknologi isolerer for ekstern støj og forbedrer tydeligheden, så dine samtaler går klart igennem. Derudover er headsettet HD-voice-ready.

Pris og tilgængelighed Creative Outlier koster 749 kr. og kan købes fra februar 2016. For yderligere information, besøg: http://dk.creative.com/p/headphones-headsets/creative-outlier