Creative Technology lancerer nu Creative MUVO Go, den nyeste tilføjelse til deres kendte og elskede MUVO-serie af transportable højtalere. Med fyldig lyd, robuste trådløse forbindelser og en lang og udholdende batterilevetid i en vandtæt og transportabel indpakning står den til at blive en favorit blandt de, der skal bruge det rigtige soundtrack til deres eventyr.

Creative MUVO Go er bygget til at holde. IPX7-certificeret vandtæt og med op til 18 timers batterilevetid pr. opladning er den den perfekte ledsager på lange bjergvandringer eller til poolfester, der varer hele natten. Den er slank og let med en vægt på 570 g, så den er nem at have med. Med bærestroppen kan man altid sætte den fast på cyklen eller rygsækken. Med den nyeste Bluetooth 5.3 er det ikke kun let at parre, brugerne får også en stærk og stabil trådløs forbindelse til deres eventyr-soundtrack.

Creative MUVO Go pumper op for enhver sang med en dunkende kombination af dobbelte neodym-højtalere med fuld spændvidde og passive basradiatorer, der producerer op til 20 W kraft med spidsbelastningerne på op til 40 W. Brugere med endnu mere sultne ører har mulighed for at kombinere to enheder via Wireless Stereo Link, så de kan vælte hele hytten med endnu bedre stereo. Derudover er det flaskeformede design alsidigt: Uanset om Creative MUVO Go står op (sparer plads, praktisk på et fyldt festbord) eller ligger ned leverer den klar, afbalanceret og fyldig lyd.


Pris og tilgængelighed

Creative MUVO Go koster 84,99 EUR og fås i Midnight Black, Pine Green og Cloud Blue på Creative.com.Du kan få mere at vide på www.creative.com/MUVOGo