En af Europas førende eSports-organisationer, Epsilon, vil fortsat ruste sine spillere med Creatives prisvindende Sound BlasterX gamingudstyr – herunder seriens headsets, gaming-lydkort samt kraftfulde Under-Monitor Audio System. Det slås fast i forbindelse med fornyelsen af sponsoraftalen mellem Epsilon eSports og Creative.
Creative har netop fornyet deres sponsoraftale med den førende eSports-organisation Epsilon eSports. Dermed fortsætter samarbejdet mellem ét af de mest kendte navne inden for den europæiske eSport-verden og Creative, der er virksomheden bag de prisvindende Sound BlasterX Pro gaming-produkter. Epsilon eSports kan præstere en perlerække af teams, der dyster i mange forskellige spilgenrer – herunder organisationens storvindende Call of Duty®-team samt et up-coming Counter-StrikeTM-team, der for nyligt blev udråbt som nummer et i Kina inden for Counter Strike.

– Vi er meget begejstrerede over at fortsætte samarbejdet med Epsilon og på den måde hjælpe dem med at konkurrere på højeste niveau inden for eSport. I en eSports-verden, hvor præcision og nøjagtighed er altafgørende, giver Sound BlasterX-produkterne gamere en konkurrencefordel i forhold til at kunne opfange alle nuancer af spillet. Uanset om det er på slagmarken eller på racerbanen, sørger Sound BlasterX for, at spilleren kan høre alle detaljer i lyden klart og tydeligt. På den måde kan man nemmere reagere hurtigt – og rigtigt. Sammen med Epsilon vil vi fortsætte med at udvikle banebrydende gaming-produkter, siger Low Long Chye, General Manager for Creative.

Han suppleres af Greg Champagne, Managing Director for Epsilon eSports:

– Epsilon sætter pris på fortsat at samarbejde med Creative Sound BlasterX det kommende år.  Vi tror på, at vores partnerskab inden for eSport fortsat vil udvikle sig og skabe stor værdi for begge parter – og vi glæder os til endnu et fantastisk år sammen.

Om Sound BlasterX

Sound BlasterX er navnet på Creatives serie af gaming-produkter, udviklet til at give dedikerede gamere den bedst mulige spiloplevelse. Creative har i mange år været kendt som et af verdens førende lydbrands – og slog for alvor sit navn fast tilbage i 90’erne med virksomhedens ikoniske Sound Blaster-lydkort, som var med til at sætte nye standarder for PC-lyd, dengang det for alvor blev populært at bygge sin egen PC.  Tro mod lydbrandets DNA tæller Sound BlasterX-serien derfor også en række lydprodukter i form af lydkort, headsets og gaming-højttalere – og senest har Creative også tilføjet bade tastatur og mus til serien.  Dermed kan Creative tilbyde gamere hele paletten inden for gaming-produkter.

Produkter i Sound BlasterX-serien:

  • Sound BlasterX Katana – Under-Monitor Audio System med højopløselig lyd på op til 24-bit
  • Sound BlasterX Siege M04 – Højhastigheds-mus til gamere
  • Sound BlasterX Vanguard K08 – mekanisk gaming-tastatur, der er fuldt programmerbart
  • Sound BlasterX H7 Tournament Edition – gaming-headset med HD 7.1-surround sound og dobbelt lydsignatur
  • Sound BlasterX H5 Tournament Edition – analogt gaming-headset
  • Sound BlasterX P5 – In-Ear gaming-headset til gamere på farten
  • Sound BlasterX G5 –  eksternt lydkort med indbygget hovedtelefon-forstærker med 7.1 HD-lyd

Læs mere om produkterne i BlasterX-serien på www.blasterx.com