På årets DreamHack Winter løfter Creative sløret for et nyt studieprogram målrettet europæiske studerende. Initiativet omfatter spændende giveaways, særlige tilbud og eksklusive events for studerende.

I kølvandet på den positive interesse, Creative fik på sommerens DreamHack, annoncerer virksomheden i dag på DreamHack Winter et nyt europæisk studieprogram, hvor studerende kan få rabatter og særtilbud på Creatives BlasterX-produkter. Målet med initiativet er at opbygge et eksklusivt fællesskab af unge, spirende gamere og gøre Creatives gaming-produkter mere tilgængelige for dem.

– Vi tror på, at man er gamer for livet, uanset alder. Som gamer har man brug for godt udstyr, men vi ved også, at det som ung studerende kan det væres svært at få budgettet til at række. Derfor er vi glade for at introducere et nyt initiativ, som gør det muligt for studerende at få gaming-produkter i høj kvalitet til overkommelige priser. Vi vil gerne anspore flere unge til at begive sig ud i eSport ved at sikre dem det udstyr, der skal til for at opnå konkurrencemæssige fordele, så man kan nå op på niveau med de helt store spillere, fortæller Long Chye Low, der er General Manager hos Creative.

Præmier og giveaways ved BlasterX-standen

Studerende, som besøger Creatives BlasterX-stand til DreamHack Winter 2016, vil – udover gratis Sound BlasterXmerchandise – få mulighed for at deltage i konkurrencer om gaming-udstyr, der hver time bliver udloddet fra scenen. Man kan også deltage i hovedkonkurrencen om 4 Noblechairs gaming-stole, som vil blive udloddet på søndag – på DreamHack Winters sidste dag.

Oplev den helt nye Sound BlasterX Katana

Ved BlasterX-standen har besøgende har også mulighed for at opleve den helt nye Sound BlasterX Katana, der er et kraftfuldt 150W alt-i-et-højttalersystem (et såkaldt ”Under Monitor Audio System”). Katana har indbygget Sound Blaster® processor, tri-forstærkning og fem kraftige lyddrivere, Dolby Digital 5.1-dekoder samt en kraftfuld subwoofer. Systemet kommer desuden med Auroras reaktive lyssystem med 16,8 millioner farver.

Gæsteoptræden fra Epsilon eSports og compLexity Gaming

I forbindelse med verdens største LAN-party vil medlemmer fra holdene Epsilon eSports og compLexity Gaming være til stede på BlasterX-standen. Her er de klar til at tage udfordringen op, hvis besøgende har lyst til og mod på at dyste mod spillerne, som også vil fortælle om Sound BlasterX-serien og dele deres erfaringer fra eSports-turneringer.

Creatives Sound BlasterX-serie kan opleves på DreamHack Winter 2016 på stand B01:06. For at tilmelde sig Sound BlasterX Student Program, besøg en.europe.creative.com/edu/ For mere information om Sound BlasterX-serien, besøg BlasterX.com.