Nyheden Creative SXFI GAMER kommer med en såkaldt BATTLE Mode-lydprofil og en helt ny CommanderMic med en klarhed, der er en professionel mikrofon værdig. Med sit Kevlar-forstærkede USB-kabel og et cool RGB-lysdesign er SXFI GAMER det ultimative udstyr til alle ambitiøse gamere.

I begyndelsen af året blev Creatives Super X-Fi-produkter opgraderede til Gen2, en forbedret og udvidet version of Super X-Fi, der bl.a. tilbyder mere præcision, når man laver sin personlige lydprofil, flere detaljer i surroundsound-konfigurationen og bedre lydfidelitet. En mere realistisk lyd til gamereSXFI GAMER indeholder alle disse forbedringer og går samtidig ét skridt videre med funktionen BATTLE Mode; en specialdesignet lydprofil, hvor Super X-Fi optimeres til såkaldte first person shooter-spil. Miljøgengivelse, lydsignaler, fjernprojektion og retningsbestemmelse forbedres alle med hidtil uset nøjagtighed. Samtidig bevares essensen af ​​den prisbelønnede holografiske lydoplevelse.  

Udover sin skarpe lydkvalitet har SXFI GAMER flere andre features, der er en næsten-pro gamer værdig. Den nye såkaldte CommanderMic debuterer med et helt nyt akustisk design, der inkluderer et integreret popfilter. I mikrofonen finder man Creatives nyeste SXFI inPerson-mikrofonteknologi, der bruger en speciel algoritme til at forbedre talelyd og samtidig effektivt undertrykke støj fra omgivelserne. SXFI GAMER har et specialdesignet Kevlar-forstærket USB-kabel, som er omhyggeligt konstrueret til at sikre bedre styrke og holdbarhed, så det kan sørge for high-speed dataoverførsel og dermed leve op til sit maksimale potentiale. Det nye RGB-lysdesign på ørekopperne giver brugerne mulighed for at vælge mellem 16,7 millioner farver og er prikken over i’et, der katapulterer SXFI Gamer helt op i toppen af gaming headset-kategorien. Pris og tilgængelighedSXFI GAMER har en vejl. pris på 129,99 EUR.