Curve Digital er også en af de udgivere som har en bred grupper af udviklere med meget forskellige genrer. Det er i år at Nintendo Switch er udkommet og Curve kunne prale med at de havde flere titler på vej. Derfor valgte jeg at lægge turen forbi dem for at se hvad de havde at byde på.

Det første jeg kiggede på var A Knight’s Quest som er et nostalgisk 3D eventyr. Det er et eventyr med en munter lydside i et farverigt univers. Det er i min optik lige dele Link, Middle-earth: Shadow of Mordor, Kings Quest og et valgfrit LEGO spil. Du er den modvillige helt Rusty der skal ud at redde verden efter, ved et uheld, at have skabt en masse problemer. Det er masser af fjender som skal nedkæmpes, myriader af side quests alt sammen garneret med en god portion humor. Hvis du undrer dig over referencen til Middle-earth så er det fordi du kan bevæge dig ind og ud af en drømmeverden. Jeg tror de andre giver sig selv. Det skal nok blive en underholdende oplevelsen når det rammer en gang i 2018.

Det skal ikke altid være lyse og venlige omgivelser så jeg tog også en tur med The Flame in the Flood. Det er et spil hvor du skal hjælpe en lille pige og hendes hund gennem vildmarken. Det er tidligere udkommet til PC og PS4 og det kommer nu også til Nintendo Switch. Jeg prøve at spille en lille del af det og det er en oplevelse der egner sig rigtigt godt til lige den platform. Spil teknisk så er det et proceduralt genereret områder hvilket på almindelig dansk betyder at banen er tilfældigt skabt. Dermed er der en stor genspilværdi når du skal hjælpe den lille pige med at overleve og holde sig sund og rask i vildmarken. Hele spillet tager udgangspunkt i at du tager turen ned af en flod på en tømmerflåde. Du kan stoppe og samle ressourcer som du anvender til at fremstille andre ting. Jeg elsker den grafiske stil og glæder mig til at The Flame in the Flood udkommer til Nintendo Switch.

Curve bragte også Bomber Crew og Racing Apex med til GamesCom.