Så, nu er der ikke flere udskydelser! CD Projekt Red har netop kunne afsløre, at Cyberpunk 2077 er gået guld. Spillet er sendt til tryk og datoen er fast.

Cyberpunk 2077 er det mest ambitiøse spil CD Projekt Red, nogensinde har udviklet og spillet er ekstremt eftertragtet. Den har været mange år undervejs og selv dengang The Witcher 3 udkom, havde den allerede været under udvikling før den udgivelse.

https://twitter.com/CyberpunkGame/status/1313067011455569921

Men, selvom spillet er gået guld, betyder det ikke at udviklerne kan hvile sig. Tværtimod, med over en måned til udgivelsen, så er der nu tid til at få rettet fejl og få poleret spillet, så godt som muligt.

Vi ved ud fra rapporter, at CD Projekt Red, havde annonceret at deres teams som arbejder på spillet, skulle have 6-dags arbejdsuger, op til udgivelsen. Men om dette stadig er tilfældet, vides ikke. Men det er nu det gælder, for at levere et spil i top klasse!

Bare lige en hurtig opridsning. At et spil er gået “guld” betyder at udviklingen af spillet er færdig, og at det nu er sikkert at den kommer på den angivne udgivelsesdato.

Cyberpunk 2077 udkommer på PS4, Xbox One og PC d. 19 November, 2020.