Danish Game Awards (DGA) afholdes 29. januar 2015 i The Ballroom (Parken). Afstemningen er åben på www.danishgameawards.dk  

For 6. år i træk afholder Multimedieforeningen Danmarks officielle prisuddeling for computerspil – Danish Game Awards. Ved et storstilet galla-show samles distributører, udviklere, kendisser, presse og spilentusiaster for at fejre, at computerspil i dag er en succesfuld og seriøs underholdningsform med bred appel til både de traditionelle computerspillere og til hele familien.

Årets Spil og Årets Gamer

Ved DGA hædres en række ildsjæle inden for spilbranchen og alle de bedste danske og internationale computerspil bliver kåret.

I år uddeles desuden for første gang den nye pris “Årets Gamer”:

“Årets nye pris går til Danmarks største computerspiller, der således kan smykke sig med titlen som Årets Gamer 2015. I sidste ende er det jo alle computerspillerne, det hele handler om, så det er helt oplagt, at vi også hædrer Danmarks mest dedikerede computerspiller. De nominerede findes af tre af Danmarks største spil-medier og ved selve showet findes vinderen i en live-battle på scenen,” fortæller Morten Nielsen, der er formand for Multimedieforeningen.

Afstemningen begynder i dag

Allerede fra i dag kan man stemme på sine favoritter på www.danishgameawards.dk – afstemningen er åben til den 18. januar 2015. Der kan stemmes i følgende kategorier:

  1. Årets Shooter
  2. Årets Action/adventure
  3. Årets Sports-spil
  4. Årets Rollespil
  5. Årets Racingspil
  6. Årets Årets casual/sociale spil
  7. Årets Årets genudgivelse/add on
  8. Årets Danske spil
  9. Årets spil

Yderligere information om Danish Game Awards, juryen, kategorier, de nominerede, samarbejdspartnere mv. udsendes løbende og publiceres på Danish Game Awards’ officielle hjemmeside www.danishgameawards.dk og www.facebook.com/multimedieforeningen