Sat Af Pigeons Volta Shirt 21/22

Lad os fortælle jer lidt om hvad der har inspireret os til at lave den nye Sat Af Pigeons Volta trøje. Vi har prøvet at gøre den her lidt unik. Først og fremmest har vi forsøgt at ramme en sydamerikansk vibe, da noget af det mest underholdene fodbold kommer derfra. Det er faktisk der hvor futsal virkelig for alvor har præget græsfodbold. Trøjen er en hyldest til Ronaldo, Ronaldinho og legenden Adriano.

De blå farver repræsenterer vandet som vi elsker og de københavnske kanaler

De gule farver er en del af brandet Sat Af Pigeons. Det er inspireret af guld, at være på førstepladsen og det at vores ambition altid er at vinde guld.

Firkanterne i designet repræsenterer betonblokkene og boldburene, hvor man lærte at spille streetfodbold. Den grå kant er en hyldest til asfalten på banen, hvor vi fik hudafskrabninger og blev hærdet.

Monogrammet indeholder 4 elementer:

En oldschool bold for at minde os om de gode gamle dage, hvor alle spillede forbold af kærlighed.

Før der gik penge i det.

Duen er symbolet på vores hold Sat Af Pigeons. Vi er flyvende, bedøvende og er at finde alle steder. Både i Hellerup, Vesterbro og på Nørrebro.

Den store båd er en hyldest til København og dengang det var et vigtigt handelscentrum. Det sidste symbol, bygningen, er en hyldest til det mest centrale spot i København, nemlig Rådhuspladsen, hvor der er blevet afholdt og spillet en del streetfodbold turneringer.

Der gemmer sig en sjov historie bag shortsene. Måske tænker i hvorfor vi lige pludselig fyrer op for en rød farve på vores shorts, når det ikke rigtig passer til de andre farver, men det er der en grund til. Da vi var yngre gik vi altid op i at have de fedeste fodboldtrøjer på, men fik aldrig rigtigt de fede shorts, der passede til trøjerne med. Det var for dyrt og ikke lige så vigtigt som trøjen. Så vi gik altid lige over i glemmekassen og fandt nogen shorts, der passede nogenlunde. Derfor er shortsene i vores øjne en forbindelse til vores yngre dage, hvor vi bare hyggede og ikke tænkte for meget over detaljer.

Udover det, er farven rød selvfølgelig også en hyldest til Danmark!