Den Danske indieudvikler og solo team Javira, har lanceret sit første selvfinansierede spil på AppStoren.

Spillet der bliver præsenteret på den store spilkonference GDC i denne uge i San Francisco, ser rigtig gode reviews og er pt ved at kravle sig op af den Danske rangliste. Er man så heldig at deltage ved årets GDC event, kan man besøge stand #736 og prøve spillet.

Spillet hedder Brain Builder Picture Wise Pro, og er den første i en serie af Brain Builder spil. I Picture Wise er der fokus på en kreativ og visuel udfordring. Spilleren skal fritlægge skjulte tegninger ved at skravere med en blyant. Man får point efter hvor meget blyant man har tilbage, så det er med at bruge sit skarpe øje.

Modsat andre quiz spil i AppStoren skal man ikke stave løsningen, men blot vælge en af de seks svarmuligheder. Det gør det nemt for alle at være med, men spillet er alligevel utrolig udfordrende.

“Jeg ville lave et spil hvor der var fokus på puzzle delen, og ikke på at stave ord eller gætte synonymer, og det er lykkedes. Det er dejligt at se, at spillere føler sig udfordret, og kommer tilbage for at spille igen og igen” siger Tue Jensen

store-ios