Danske 2nd Studio går imod trenden, hvor spiloplevelsen for ofte ødelægges med diverse betalings incitamenter/taktikker og reklamer. Derfor har de udgivet Skater Dash på iOS, som er gratis og spillet vil ikke inkludere reklamer eller presse betalingsincitamenter ned over hovedet på spillerne.

store-ios

 

 

 

Vi har sakset pressemeddelelsen:

Finder du også reklamer i spil irriterende – specielt hvor reklamerne er placeret, så du kommer til at klikke på dem. Det lille danske spilstudie 2nd Studio fra Viborg vil det anderledes, og de har netop udgivet deres første gratis endless runner spil ‘Skater Dash’ til iPhone og iPad, som ikke vil indeholde reklamer. Spillet indeholder både en singleplayer mode og en PvP versus mode (min. 18. år pga. konkurrence om små pengebeløb).

Pengepræmier

Det er altid lidt sjovere, når der er lidt på højkant, når man spiller og konkurrerer mod sine venner. Det være sig quiz spil, kort, skak, fodbold, petanque, osv. Den logik har ‘Skater Dash’ taget med over i deres spil, hvor spillerne kan udfordre hinanden for små fastsat pengebeløb, hvor det handler om at få den bedste high score.

Founder and CEO Dennis Jensen fra 2nd Studio

“Vi elsker selv at spille mobilspil, men vi er ikke glade for udviklingen med reklamer og betalingsincitamenter, der bliver presset ned over spillerne og medvirker til at ødelægge spiloplevelsen. Som spiludviklere forstår vi udmærket, at der skal tjenes penge; men vi vil gerne gøre det anderledes i forhold til den negative trend, som vi i dag ser i spilindustrien. Derfor er vi begejstret for samarbejdet med Hojio, så vi kan tilbyde et engagerende gameplay, hvor spillerne kan konkurrere mod hinanden om små pengebeløb,” siger Founder & CEO Dennis Jensen.

Hojio’s Founder & CEO Søren Gleies statement

Endless runner spil har udfordringer i forhold til at tjene penge, hvor reklamer udgør størstedelen som indtægtskilde. Det er fint, men udviklerne går tit på kompromis med deres spiloplevelse. Derfor er vi glade for at kunne hjælpe 2nd Studio med at vise en ny vej, der tilgodeser både udviklerne og spillerne”, siger Founder & CEO Søren Gleie.

Spil info

Features:

– Online Multiplayer Mode (PvP)

– Single Player Mode

– Dele replays med dine venner

– Achievements & leaderboards i Game Center

– Runner med lette controls

– DASH betjentene

– HOP OVER forhindringerne

– SAMLE mønter

– Skate igennem 4 forskellige verdener

 

Facts

INGEN reklamer

INGEN betalings incitamenter

INGEN betal for at vinde

INGEN betalingsmure

Et spil uden al bull****!

Spil single player mode eller imod andre spillere i versus mode

Udfordre dine venner om små pengebeløb