Sony Interactive Entertainment har, via PlayStation-bloggen, annonceret at deres brutale open world-spil Days Gone kommer til Epic Games Store og Steam d. 18. maj 2021.

Den nye PC-version byder bl.a. på forbedret grafik, understøttelse af ultra-wide skærme (21:9), fuld understøttelse af mus og tastatur, samt inkluderer al post-launch content fra PlayStation 4 – Days Gone er altså klar til de kræsne PC-gamere. 

Om Days Gone

Days Gone er et dystopisk open-world aktionspil sat i en ørkenverden, to år efter en mystisk global pandemi har ødelagt verden, slået de fleste ihjel og efterladt resten som hjernedøde og voldsomme væsener. De få overlevende må klare sig i en verden hvor ressourcerne er få, vold og mord er hverdag og Freakers gemmer sig bag hvert et hjørne.

Som spiller står man ansigt til ansigt med denne barske verden som Deacon St. John, en rodløs dusørjæger der bor udenfor de omkringliggende civillejre. Deacon overlever ved hjælp af evner han lærte før verden gik i opløsning, hvor han var en del af Mongrels MC, en frygtet motorcykelbande hvor vold og ødelæggelse var en del af livet på vejen. 

I hjertet af Days Gone vil man opleve hvordan man selv ville reagere i de hårde omgivelser, følelsen af tab, kærlighed, venskab, hævn og desperation – og spillere vil lære at overlevelse ikke er ensbetydende med, at man lever. For Deacon er det en kamp om at holde håbet i live.