EA har annonceret Dead Space 3 Dev-Team udgaven. Den findes i to versioner hvor den ene udgave indeholder alle ekstra ting og spillet og, meget alternativt, en udgave kun med alt ekstra materialet. Jeg synes det store trækplaster er den 20 cm høje Black Marker, som afhængig af din intelligens enten får dig til at blive dement eller giver dig tegningerne til at bygge flere Black Markers.

Udgaven med spillet koster $160 mens den uden kan erhverves for sølle $100. Den kan kun bestilles hos EA og de sender gerne til Danmark for $99. Dermed vil en udgave med spillet inklusive fragt komme til at stå i ca. 1.500 kr. Du kan bestille en af de 5000 eksemplarer ved at følge linket ovenfor.

 

Forrige indlægNinja Gaiden 3 Razor’s Edge
Næste indlægSiNG Party
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.