Der er ikke noget som et godt party spil til at sætte gang i festen. Hvis du er til sang og dans så er SiNG Party et rigtigt godt bud til Wii U. Du får 50 sange som spænder flere årtier i et bredt udvalg af genrer i alt mellem Frank Sinatra og Justin Bieber.

sing party 01Der findes masser af gode spil i samme genre og det er en kamp op af bakke mod de mange etablerede titler. Der skal være tilstrækkelig med udfordring til at fans synes det er underholdende samtidig med at det skal være enkelt at gå til når du samles med vennerne. Wii U er som skabt til party spil og SiNG Party er ingen undtagelse. Kombinationen af et stort TV og skærmen på Wii U GamePad’en er utroligt velfungerende. Du vælger selvom om du vil tage den tekniske rolle med at vælge sange eller om du skal stå med mikrofonen og skråle af dine lunger fulde kraft.

sing party 02Der er to basis funktioner afhængig af hvad du ønsker. Party Mode og Sing Mode. Sing Mode minder mest af alt om en karaoke opsætning. Teksten vises på skærmen og du skal ramme toner (Pitch), styrke (Power) og takt (Flair). Hvis det hele er lidt for nyt kan du altid tage en tur forbi Training Mode hvor du kan øve din favorit sang til den er helt perfekt. I Training har du tre visere som angiver om du rammer de tre elementer. Den samlede vurdering vises samtidig på skærmen i form af en farvet kurve hvor jo mere gul jo bedre går det. Selv har jeg ikke det store sangstemme, hvilke mange står i kø for at bevidne, og derfor er det kun en gang imellem at jeg opnår noget som giver point.

sing party 03Sing Mode er også din kamp for at synge perfekt og det er afgjort en fordel hvis du kan synge i forvejen. Til det video du ser her har jeg selvfølgelig snydt, da jeg har allieret mig med en som synger i kor.  Når du er igennem en sang får du en vurdering af de tre elementer som bliver omsat til en samlet vurdering. Der er også små udfordringer som udløser ”plader” hvor du stiger i niveau. Det er et af udgivelsen svage punkter. Der mangler en ordentlig liste med de forskellige udfordringer og en bedre oversigt som viser hvad du har opnået. Det bliver så opvejet af de muligheder du har med Wii U GamePad’en, som fungerer som mixerpult, et simpelt instrument og generelt teknik rum. Det er tydeligt at det er designet til at være mindst to spillere og gerne mange flere i Party Mode.

sing party 04Party Mode er baseret på at der er mange deltagere hvor alle kan være med. Du vælger en som er stjerne eller forsanger. Forsangeren har Wii U GamePad’en hvor der kommer både tekst og instruktioner. Forsangeren skal så få publikum til at være en aktiv del af sangen. På fjernsynet kan resten så se hvad de skal gøre. Der er dans og sang og hvis du ellers har pladsen så er det noget hvor alle kan være med uanset om du kan synge eller ej. Hvis det skal være mere karaokeagtigt så kan du vælge Sing Mode og tilslutte en ekstra mikrofon. Så er der mulighed for at synge duet. SiNG Party kommer med en mikrofon og har du en USB microfon liggende så kan den med stor sandsynlighed benyttes.

SiNG Party matcher navnet på titlen 100%. Det er et spil hvor du skal synge og det egner sig rigtigt godt når I er flere sammen og gerne med god plads. Funktionelt og grafisk får du en poleret oplevelse som er enkel at gå til for alle, med 50 sange med løftet om flere som kan downloades. SiNG Party leverer varen i genre med stor konkurrence og lander på et velfortjent 3-tal. God fornøjelse.

[box_info]Spillet er anmeldt på Wii U og leveret i en retail udgave af Nintendo.[/box_info]

[box_tip]
Her er de 50 sange som er med:
THE BEACH BOYS – SURFIN’ U.S.A.
BETTY EVERETT – THE SHOOP SHOOP SONG (IT’S IN HIS KISS)
FRANK SINATRA – THEME FROM NEW YORK, NEW YORK
JACKSON 5 – I WANT YOU BACK
JAMES BROWN – I GOT YOU (I FEEL GOOD)
THE MONKEES – DAYDREAM BELIEVER
THE SUPREMES – YOU CAN’T HURRY LOVE
CHIC – LE FREAK
FLEETWOOD MAC – GO YOUR OWN WAY
GLORIA GAYNOR – I WILL SURVIVE
QUEEN – DON’T STOP ME NOW
THE VILLAGE PEOPLE – Y.M.C.A.
THELMA HOUSTON  DON’T LEAVE ME THIS WAY
DAVID BOWIE & MICK JAGGER – DANCING IN THE STREET
HEART – ALONE
HUEY LEWIS AND THE NEWS – THE POWER OF LOVE
KATRINA AND THE WAVES – WALKING ON SUNSHINE
KIM WILDE – KIDS IN AMERICA
LIONEL RICHIE – DANCING ON THE CEILING
PET SHOP BOYS – ALWAYS ON MY MIND
THE B-52’S – LOVE SHACK
TIFFANY – I THINK WE’RE ALONE NOW
IRENE CARA – FLASHDANCE… WHAT A FEELING ’95
ALANIS MORISSETTE – IRONIC
DEEE-LITE – GROOVE IS IN THE HEART
ROBIN S. – SHOW ME LOVE
BRUNO MARS – JUST THE WAY YOU ARE
DUFFY – MERCY
FLORENCE + THE MACHINE – YOU’VE GOT THE LOVE
JASON MRAZ – I’M YOURS
JUSTIN BIEBER FT. LUDACRIS – BABY
KATY PERRY – FIREWORK
LENA – SATELLITE
MICHAEL BUBLÉ – HAVEN’T MET YOU YET
MILEY CYRUS – THE CLIMB
NICKELBACK – HOW YOU REMIND ME
RIHANNA – ONLY GIRL (IN THE WORLD)
ROBBIE WILLIAMS – AIN’T THAT A KICK IN THE HEAD
THE DARKNESS – I BELIEVE IN A THING CALLED LOVE
B.O.B. – SO GOOD
CARLY RAE JEPSEN – CALL ME MAYBE
CHRISTINA PERRI – JAR OF HEARTS
LADY ANTEBELLUM – JUST A KISS
LADY GAGA – THE EDGE OF GLORY
LMFAO FT. LAUREN BENNET & GOONROCK – PARTY ROCK ANTHEM
NICOLE SCHERZINGER – DON’T HOLD YOUR BREATH
PIXIE LOTT – ALL ABOUT TONIGHT
SELENA GOMEZ & THE SCENE – LOVE YOU LIKE A LOVE SONG
TAIO CRUZ FT. KYLIE MINOGUE – HIGHER
THE WANTED – GLAD YOU CAME
[/box_tip]

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDead Space 3 Dev-Team udgave
Næste indlægSplinter Cell: Blacklist udskudt!
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
sing-partySiNG Party matcher navnet på titlen 100%. Det er et spil hvor du skal synge og det egner sig rigtigt godt når I er flere sammen og gerne med god plads. Funktionelt og grafisk får du en poleret oplevelse som er enkel at gå til for alle, med 50 sange med løftet om flere som kan downloades. SiNG Party leverer varen i genre med stor konkurrence og lader på et velfortjent 3-tal. God fornøjelse.