Det har været længe ventet, at Deadpool skulle finde vej til Marvel universet, efter at FOX blev opkøbt af Disney. Nu med den seneste trailer for Ryan Raynolds filmen Free Guy, er der sat skub i løjerne. Deadpool og Korg fra Thor: Ragnarok, reagerer her på traileren, så godt de nu kan.

Marvel Cinematic Universe er ret stort efterhånden og med årene vokser den sig større. Med et hav af Marvel film, serier på Disney+ og kommende spiladaptioner, så er det skønt at se endnu flere af de kære helte samlet. Efter Disney købte deres superhelte tilbage fra FOX Entertainment, så får vi nu endnu flere helte at se på kryds og tværs af film.

Men nu er den seneste introduktion mellem Deadpool og Korg her, og det er ligeså sjovt som man kunne forvente. Ryan Raynolds der spiller Deadpool og også er hovedpersonen i filmen Free Guy der får præmiere her senere på året, spiller her overfor Korg aka. Taika Waititi. Han medvirker også i filmen, så det er et godt match at føre deres Marvel helte sammen på den her måde.

Free Guy handler om en fyr inde i et computerspil, som pludselig opdager at der er mere i livet, end bare at være en kedelig NPC. I jagten på friheden og en kamp for overlevelse inde i spillet, bliver der godt med fart, action og masser af løjer i stor stil!

Free Guy har præmiere den 13 August, 2021.