Så udløb embargoen endeligt på Dell’s kommende Mixed Reality headset med produkt navnet Visor VR118 som vi havde fingrene i på GamesCom. Det er et spændende efterårs sortiment der her er annonceret:

 

Inspiron 13 og 15 7000

Inspiron 13 5000 2-i-1

Visor VR118

Visor VRC100


·         Dells nye Inspiron bærbare og 2-i-1 pc’er har en fantastisk grafik og enestående ydeevne til en overkommelig pris.

·         Den prisvindende bærbare pc, XPS 13, er blevet 44 procent mere kraftfuld med 8. generations Intel® Core™ i7-processorer.

·         Dells nye Visor er et slankt og behagligt Windows Mixed Reality-headset, som snart er på gaden.

Dell har netop lanceret en række produkter og services, der er med til at give den ultimative computeroplevelse: Den helt nye Inspiron 13 5000 bærbare pc eller 2-i-1 med de nye 8. generations Intel Core i7-processorer, forbedret ydeevne af den anderkendte Dell XPS 13 med forbedret ydeevne, et nyt MR-headset – Dell Visor, og en ny, omfattende support- og servicefunktion, Premium Support Plus.

”Vi er meget optagede af at levere de bedste oplevelser inden for gaming og Virtual Reality ved at sikre vores brugere stor processorkraft samt lyd og billede af højeste kvalitet,” siger Anders Bækgaard, Product Marketing Manager, Dell Danmark. ”Jeg er personligt ret stolt af vores line-up i år, som udmærker sig med flotte design, livagtige visuelle effekter, kraftfuld ydeevne og en support- og servicefunktion, der er svær at overgå.” 

Dell Inspiron laptops og 2-i-1

De nye Inspiron 7000 bærebare pc’er kommer i et tyndt og let design, som gør dem ideelle at have med på farten. Skærmen fås i enten 13” eller 15” med IPS-panel, hvor billedet står skarpt og detaljeret enten i Full HD (Inspiron 13 7000) eller 4K Ultra HD-kvalitet (Inspiron 15 7000), der dækker Adobe RGB-skalaen med 100 procent. Med 8. generations Intel Core i7-processorer har maskinerne en kraftfuld ydeevne og en hurtig responstid samt indbygget sikkerhed i hardwaren. Sikkerheden styrkes yderligere med login via Windows Hello, der via infrarødt kamera og fingeraftrykslæser genkender brugeren, så man slipper for password. Oven i det tilbydes en række lagringsmuligheder som f.eks. PCle NVMe SSD-harddisk og DDR4-hukommelse, som giver ekstra ydeevne, når der er mange programmer åbne samtidig.

Dell XPS 13 er nu helt op til 44 procent mere kraftfuld 

Traditionen tro leverer Dell XPS 13 den bedste computeroplevelser, og med 8. generations Intel Core i7-processorer og Dynamic Power Mode er den blevet op til 44 procent mere kraftfuld. Den nye processor har fire kerner i stedet for to, og det giver en lynhurtig ydeevne – også selvom flere programmer og applikationer er åbne samtidig. Dell XPS 13, som er den hidtil mindste 13,3” i verden, giver også brugeren en fantastisk skærmoplevelse med den valgfrie Quad HD+InfinityEdge-skærm med skarpe billeder og levende farver.

Dell Visor viser vej mod fremtiden

Dell har en af markedets bredeste produktpalletter af VR-klare enheder (notebooks, desktops, mini-pc’er, all-in-ones) og VR-løsninger. I samarbejde med Microsoft indtager Dell nu markedet for Mixed Reality, som kombinerer det bedste fra den virtuelle og den virkelige verden. Visor er det første VR-headset på markedet fra Dell, som understøtter Windows Mixed Reality-platform.

Headsettet er udstyret med et visir, som kan vippes op og ned og giver en praktisk overgang fra den virtuelle til den virkelige verden. Desuden er headsettet behageligt at have på med en blød polstring til ansigtet og en smart fordeling af vægt, der tager presset væk fra næse og kinder. Den hvide overfade er meget holdbar og nem at rengøre, og designet er gennemtænkt med kabelstyring, der fører ledningerne om på bagsiden af headsettet for bedre bevægelsesfrihed. Dell Visor anvender samme teknologi som Microsoft HoloLens for at give 360 graders panoramaudsigt. Derudover kan headsettet selv skanne omgivelserne, så man slipper for at have små satellitter placeret rundt omkring i rummet, som tidligere.

Priser og tilgængelighed:

·         Inspiron 13 og Inspiron 15 5000 2-i-1 fås i Platinum Silver eller Pink Champagne og er tilgængelige i Danmark fra d. 31. august til vejl. udsalgspriser fra:

o   Inspiron 13 7000 (7370) – fra 6.990 kr.

o   Inspiron 15 7000 (7570) – fra 7.190 kr.

o   Inspiron 13 5000 2-i-1 (5379) – fra 6.690 kr.

·         XPS 13 er tilgængelige i Danmark fra oktober 2017 til en vejl. udsalgspris fra 9.990 kr. 

·         Dell Visor VR VR118 og Visor Controller VRC 100 er tilgængelige i Danmark i de kommende måneder til vejl. udsalgspriser:

o   Dell Visor VR VR118 – 2.507 kr.

o   Dell Visor Controller VRC100 – 720 kr.