Dell Technologies har netop lanceret en ny bærbare pc i den kendte Alienware-serie med ny skærmteknologi, der tilbyder en opdateringshastighed på hele 480Hz. Det tager gamingoplevelsen til et nyt niveau med knivskarpe billeder, et problemfrit gameplay og en helt fordybende oplevelse med de bedste gamingteknologier. Alt sammen pakket ind i et ikonisk design.

Alienware m17 R5: Den ultimative AMD Advantage bærbare pc
Alienware m17 R5 er skabt i samarbejde med AMD og er ideel til dig, der ønsker ren råstyrke, når du gamer. Den indtager tronen som verdens mest kraftfulde 17” AMD Advantage™ bærbare pc og leverer en imponerende ydeevne i et flot design. Den nye bærbare pc kommer med AMD Ryzen™ 6000 series-processorer, AMD Radeon™ RX 6000 series-grafikkort, hvor det nu også er muligt at konfigurerer Alienware M17 R5 med AMD Radeon™ RX 6850M XT 12 GB GDDR6 GPU.

Alienware m17 R5 kommer også med AMD Smart Technologies i udvalgte konfigurationer, der blandt andet byder på SmartShift Max, som dynamisk skifter mellem en Radeon GPU og APU, hvilket er med til at øge ydeevnen, både når der games, produceres video eller andet indhold. AMD SmartAccess-grafik forbedrer billedhastigheder, reducerer latenstid og giver længere batterilevetid samtidig med, at AMD FreeSync™ er aktiveret1. Med AMD Smart Access Memory får gamere en ekstra fordel, da Ryzen-processorerne er i stand til at udnytte hele hukommelsen i Radeon-grafikkortet. Og med AMD FreeSync™ Premium er det slut med hakkende gameplays takket være den lynhurtige synkroniseringsteknologi.

Alienware m17 R5 kommer desuden med Alienwares Cryo-Tech køleteknologi og et dedikeret dampkammer2 til optimeret køling af grafikkortet, hvilket opretholder den overlegne ydeevne – selv under tunge spil.

Ny skærmteknologi giver den bedste gamingoplevelse
Med en helt ny skærmteknologi er det for første gang muligt at få FHD (1920 x 1080) 480Hz 3ms-skærm i en gaming bærbar pc, der nu er tilgængelig til både Alienware m17 R5 og Alienware x17 R2. Den nye skærm giver en lang række fordele, når der games, herunder helt flydende animationer, ghosting-reduktion, der minimerer distraherende effekter i spil, samt en lavere latenstid, som gør det nemmere at få øje på de andre deltagere i spillet.

Alle vil kunne drage fordel af de høje opdateringshastigheder, som 480Hz-skærmen giver, men især de mest entusiastiske gamere vil opleve en stor forskel, når de spiller.

Den nye skærm kommer med indbyggede teknologier som AMD FreeSync™ComfortView Plus, der reducerer det skadelig blå lys, Dolby Vision og NVIDIA G-SYNC med Advances Optimus, der åbner for alle fordelene ved 480Hz-skærme.

Alienware m17 R5 og x17 R2 er også tilgængelige med UHD (3840 x 2150) 120Hz 3ms-skærme.

Pris og tilgængelighed

  • Alienware m17 R5 er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 15.490,00 kr.
  • Alienware x17 R2 er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 18.390,00 kr.