For godt en uge siden, kunne vi med stor glæde præsenterer her for den 24 årige Cosplayer Anne Torstensen, som har en stor passion for Horizon Zero Dawn blandt andet.

Horizon Zero Dawn udgives snart, og derfor sætter vi selvfølgelig ekstra fokus på et emne som det her også. For Anne har med sin store Cosplay passion nemlig lavet sin egen version af Aloy som er hovedpersonen i Horizon Zero Dawn.

I kan her se en lille sammenligning mellem Annes version af Aloy og den “rigtige” Aloy:

For god ordens skyld, så kan vi fortælle at det øverste billede er af Anne.

Der er lavet en video serie på 3 dele, hvor vi ser Annes “transformation” til Aloy og man må sige det er et ret imponerende resultat det ender ud med. I kan se den første del af videoen ved at klikke her. Nummer 2 kan I se i toppen af nyheden her. Og nu er video nummer 3 endelig frigivet, og den får I lige her:

Er det kun os der er vildt imponeret over hendes flotte Cosplay kostume eller er den lige i skabet?

For god ordens skyld kan vi lige fortælle at Horizon Zero Dawn udgives eksklusivt til Playstation 4 den 1. Marts.

Forrige indlægAstralis vinder eLeague Major i CS:GO
Næste indlægDystoria annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)