Et nyt spil rammer os snart. Byd velkommen til Has-Been Heroes som netop er blevet annonceret.

Der har været talt i krogene om at Frozenbyte har et nyt spil på vej, og nu ved vi mere om det. Der er endda frigivet en trailer til spillet, og den skal I selvfølgelig ikke snydes for.

Has-Been Heroes udgives til Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox One og PC den 28. Marts.

Er det en titel der frister?

Forrige indlægAstralis vinder eLeague Major i CS:GO
Næste indlægDystoria annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)