Der er et rygte om yderligere DLC til Destiny i omløb, faktisk i denne tråd på Bungie’s forum. Sammen med det utydelige billede ovenfor så skulle det angive tid og indhold for yderligere DLC pakker. House of Wolves er allerede annonceret og skulle efter rygtet udkommer 10. marts med med stederne Cosmodrome, Moon, Venus og Reef hvor der er 3 Story missionerne, 1 Strike, 1 Raid, 4 PvP baner.

Næste skulle så blive Plague of Darkness, sat til at udkomme i september med Moon, Venus, Mars og et Hive Ship som lokaliteter. Der skulle blive 12 Story missioner, 4 Strikes, 1 Raid, 1 ny lokalitet (Hive Ship) og 6 PvP baner sammen med nye sub-klasser og to nye våbentyper.

Desuden skulle en pakke med Vex (Venus, Mars med 3 Story missioner, 2 Strikes, 1 Raid og nye PvP baner) og en med navnet Forge of Gods være under vejs.

Det er indtil videre rygter og lidt underligt at det findes som en tråd hos Bungie.

Forrige indlæg2014 Året der gik
Næste indlægDestiny ProTip: Destiny Ghost Hunter
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.