destiny protip 16-04Har du spillet Destiny meget så er det også der hvor du leder efter den bedste måde at finde komponenter til at opgraderer din udrustning. destiny protip 16-03Der findes en lidt overset aktivitet og det er Public Events. Det er de hændelser der opstår ”tilfældigt” når du suser rundt på patrulje på en eller anden planet eller månen. Ja månen er teknisk set ikke en planet fordi den ikke kredser om en stjerne. Nå detalje. Der findes en side som hedder http://destinypublicevents.com/ hvor du finder en oversigt hvornår de enkelte public events kan forekomme. Så gælder det bare om at være på det rigtige sted på det rette tidspunkt. Der er ingen garanti for at en public event sker. Så er det bare om at få den i guld og komme tilbage til Tower for at hente belønning for dagens første event. Det kan også kaste en Strange Coin af sig når du har fået opnået guld i en Public Event. Husk at der ofte er en Bounty for at få guld i 3 Public Events. Det hjælper til at opgraderer våben.

destiny protip 16-06Når du er forbi level 20 og er begyndt at samle på Light, så er det også en måde hvor du kan se hvad du maksimalt kan opnå pr. del. Det er de tre sidste opgraderinger hvor du kan se om delen kan nå det eftertragtede level 30. Fire level 30 dele giver nemlig 120 Light som giver dig et samlet level på 30 som er det aktuelle level cap. Hvis de tre sidste dele kun kræver op til 6 Shards for at opgraderer så kan den maks blive 27. Kræver delen 7 eller 8 Shards så kan hele delen blive op til level 30. Det vil kræve at du skal igennem Vault of Glass et par gange for umiddelbart så virker det som om det er det eneste sted der findes Legendary dele som kan opgraderes så de bliver Light 30. Exotic kan du købe hor Xur men du kan kun have ét Exotic, så find 5 andre og gå i gang med VoG.

destiny protip 16-02Husk at gennemfører f.eks. Daily på så højt et level du kan for at få ekstra Shards og alt muligt andet godt der kan hjælpe dig på vej mod 120 Light og dermed level 30. Jeg plejer også at finde et par stykker der kan slå fra sig og tage Weekly Nightfall. destiny protip 16-05Det er den vanskeligste af de uge udfordringer der findes og selvfølgelig også der hvor du får den største belønning. Der bliver også kvitteret med både en lille markering på oversigten og så en knitrende blå flamme omkring dit hoved som viser alle andre at du har taget ugens Nightfall. Det er også meget lækkert jeg spillede selv meget Halo bare for at få flammehjelmen. Det vigtigste er at du indtil næste uges Nightfall får ekstra XP til alle dine aktiviteter så det er besværet værd at tage den så hurtigt du kan når ugen nulstilles tirsdag kl. 11.

Det kan være du synes det er lidt for farligt at løbe ud og tage ammunition blandt fjenderne, så kan du vælge at sidde stille i 30 sekunder unden at røre kontrolleren og så er der friske forsyninger. Så slipper du for at bruge dine dyrt købte ammo pakker.

Du finder vores andre protips her:

Destiny ProTip: Legendary udstyrs guide

Destiny ProTip: Skulls og Burn damage typer

Destiny ProTip: Public Events og udfordringer