Vi har været på GamesCom 2016 hos Activision og Bungie hvor vi bl.a. spillede det nye strike i udvidelsen Rise of Iron. Striket kaldes The Wretched Eye og har selvfølgelig de helt nye fjender. Du kan i videoen ovenfor også se de miner som kan fastholde dig lidt som detainment field fra Prison of Elders og Vault of Glass. Striket er et helt nyt område og det er bygget som en stor labyrint. Samtidig skal teamet løse forskellige former for opgaver inden du kommer til boss kampen. På easy med gear som rammer light 360 så kan det klares i løbet af 15 minutter uden at anstrenge sig. Det er lidt som med Malok striket at det kommer til at blive noget af en udfordring som Night Fall.

rise of iron map

Den største annoncering på PvP siden er helt klar Private Matches. Det åbner op for turneringer og alle mulige andre former for aktiviteter på multiplayer siden. Nedenfor kan du i videoklippet se de forskellige muligheder for at tilpasse en Private Match.

Der kommer også en ny spiltype kaldet Supremacy hvilket svarer til Kill Confirmed fra Call of Duty med den ændring at du skal hente den Crest som en dræbt fjende taber. Det bliver helt klart en favorit hos mig så jeg slipper for at spille en shooter mod tre som står i den ene ende af banen og sniper. Vi har 8 minutter gamerplay nedenfor:

Der kommer også masser af nyt gear som bl.a. inkluderer specielle artifacts som har hver sin styrke. Du kan se en video med de forskellige artifacts for en Titan nedenfor. Det maksimale light level hæves og der bliver flere aktiviteter som giver muligheden for få nyt spændende gear. Under vores interview med Scot Taylor og Shiek Wang kunne de fortælle at området Archon’s Forge også giver high end drops som hjælper med mod maks. light. Du finder Archon’s Forge dybt inde i det nye område som kaldes Plaguelands. Det minder lidt om Court of Oryx, selvom det er meget større og med den forskel at du skal revives af hold kammerat for ikke at blive låst ude fra aktiviteten.

Der kommer masser af rustningssæt (gear) som er specille for både udvidelsen og Archon’s Forge. Samtidig er der nye multiplayer baner igen med masser af PlayStation 4 eksklusivt indhold, både i form af en bane og alt muligt gear. Det nye ornamenteringssystem giver samtidig en unik mulighed for at tilpasse din guardians udseende. Den ser jeg også meget frem til.

Vi venter spændt på 20. september hvor udvidelsen rammer.