Fra og med årsskiftet vil Devialets avancerede Devialet Gemini II blive tilgængeligt i Norden, og dermed kan danske musikelskere få adgang til et af markedets mest avancerede in ear-headsets.

Devialet, selskabet bag den verdenskendte Phantom-højttaler, lancerer nu sine Devialet Gemini II-høretelefoner i Norden.

Devialet Gemini II er anden generation af Devialets Gemini-serie og byder på bedre ergonomisk design, bedre og mere stabil tilslutningsmulighed, adaptiv støjreduktion samt endnu bedre lydkvalitet, end man oplevede i det første Gemini-headset.

Vi har presset 15 års erfaring med topkvalitetsaudio ned i Gemini II for at skabe den største lyd i vores mindste produkt til dato. Devialet Gemini II byder på den største luksus inden for HiFi – både når det kommer til lyden, komforten og designet,” siger Franck Lebouchard, direktør hos Devialet.

Avanceret støjreduktion

Devialet Gemini II kommer med to nye støjreduktions (ANC)-teknologier, der sikrer, at du kan nyde din musik uden forstyrrelser, men også uden at det går ud over lydkvaliteten.

Devialet Adaptive Noise Cancellation (D-ANC) er udviklet specifikt til Gemini II og tager højde for dit øres form for at skabe den bedste støjreduktion muligt – og sikrer samtidig det bedste energiforbrug, så ANC’en heller ikke dræner batteriet unødigt. D-ANC er skræddersyet, så det forebygger forsinkelser i signalet, hvilket ellers er normalt ved ANC-brug.

Ligeledes har Devialet indbygget sin egen patenterede AWR-teknologi i Gemini II. AWR (Active Wind Reduction) benytter indbyggede mikrofoner på siden af høretelefonerne til at tilpasse ANC’en i forhold til vind og vejr. Selvsamme teknologi hjælper også med at skabe krystalklare stemmer i samtaler.

Ny driver – forbedret tilslutning – sofistikeret design

Devialet Gemini II kommer med en ny og forbedret 10mm titaniumbelagt driver og Qualcomm’s aptX-kodeks, som giver en endnu mere levende musikoplevelse. Kombiner det med bedre tilslutning via Bluetooth 5,2, og du er godt kørende. Med IPX4-vandresistens, nye touch-knapper til at styre musikken og en batterilevetid på op til 22 timer, og så er du godt på vej.

Det nye Devialet Gemini II kommer i en mindre opladningsboks end tidligere, men uden at det går ud over batterilevetiden. Dens ikoniske og luksuriøse design er stilrent og kommer enten i Matte Black eller Iconic White, begge designet til at passe til alle typer ører, så du med ro i sindet kan bruge dine Gemini II uden frygt for at tabe dem på gåturen, i toget eller på løbeturen.

Devialet Gemini II kommer til salg fra i dag til en vejledende pris på 2990 kr. for standardversionen og 4490 kr. for Gemini II Opéra de Paris-versionen hos udvalgte forhandlere samt på Devialets egen hjemmeside.

Om Devialet

Devialet blev grundlagt i 2007 og har siden været en del af audiobranchens absolut topklasse, både når det kommer til audiokvalitet, design og teknologisk udvikling.

Selskabet er bygget oven på en lang række egenudviklede, patenterede teknologier, som sikrer kunden den bedste lyd, herunder Expert Pro-forstærkere og sin trådløse Phantom-højttalere. Devialet gør en dyd ud af at kombinere den bedste teknologi på markedet med et tidsløst, men unikt luksuriøst design, for moderne højttalere er en del af det velindrettede hjem.

Læs mere på www.devialet.com.