Superjorden trues og en episk kamp om frihed toner frem. Saml dine stærkeste kammerater, på med udstyret, og lad retfærdigheden hagle ned fra himlen. Helldivers 2 er en tredjepersons co-op shooter hvor du på tid skal kæmpe på forskellige fronter mod kæmpe insekter, robotter og andre former for aliens. Det er udviklet af Arrowhead og udkommer på PlayStation og Steam. På Steam er det allerede blevet et af de mest spillede. Det har allerede kravlet op på listen på Steam hvor der siden udgivelsen i går har være mere end 80.000 samtidige spillere.

GamersLounge kommer med en anmeldelse når vi rigtigt har taget en ordentlig bid af Helldivers 2 som er et live service spil. Vi har selvfølgelig udgivelses traileren nedenfor. Vi håber på meget sne i weekenden så vi ikke er tvunget til at forlade sofaen.

Kun elitesoldater skal melde sig. Den galaktiske krig hærger adskillige fronter. Vi har brug for tapre soldater til at infiltrere planeter, storme ind i rumvæsnernes styrker og bringe fred og retfærdighed til denne fjendtlige galakse. Vis hverken insekter, robotter eller andre vederstyggeligheder nåde.

Du finder Helldriver 2 på PlayStation og Steam:

https://store.steampowered.com/app/553850/HELLDIVERS_2/