Devil’s Third, der er en heftig, militær thriller udtænkt af den legendariske designer Tomonobu Itagaki, har fået europæisk release-dato den 28. august. Spillet leverer intens action i tredjeperson i både single- og multiplayer, hvor moderne militær våbenkamp blandes med brutal nærkamp.

I single-player møder du den tidligere lejesoldat, Ivan, som er på en mission for at rette op på fortidens synder og bekæmpe den skumle terroristgruppe, han tidligere var en del af. I en verden, hvor satellitter og elektriske våben er blevet udslettet, er krigsførelse atter reduceret til tætte kampe mellem soldater. Ivan må bruge et kulørt udvalg af våben til i højt tempo at skyde, tæve og banke sig gennem fjenderne på sin vej mod forløsning.

Spillets online multiplayer byder derimod på en grum fremtid, hvor terroristerne har vundet og kaos hersker. Du kan som en almindelig borger gå med i en klan og hjælpe med at genvinde USA ved at danne alliancer med andre fraktioner, eller du kan gå hele vejen som lejesoldat og angribe andre spilleres baser; altså vælge anarki over klan-diplomati! Kernen i onlinespillet er dog muligheden for at tilpasse din base sammen med de øvrige medlemmer af din klan, hvor succes i kamp resulterer i belønninger, der kan bruges til at forbedre dit forsvar. Med konstante angreb fra andre klaner må du være på mærkerne for at forsvare dit territorium.

Oplev Ivans blodtørstige søgen efter at genoprette sin karma, eller dyk ned i en verden af online-klaner og konstant kamp, når Devil’s Third udkommer i Danmark den 28. august!