På San Diego Comic-Con har Warner Bros. Interactive Entertainment netop afsløret, hvordan Doctor Who-universet bliver integreret i LEGO Dimensions – den kommende fantasifulde underholdningsoplevelse, som fusionerer det interaktive konsolspil og legen med fysiske LEGO klodser. Peter Capaldi, Jenna Coleman og Michelle Gomez, som spiller henholdsvis den tolvte doktor, Clara Oswald og Missy i den succesfulde britiske science fiction serie Doctor Who, lægger hver især stemmer til deres respektive karakterer i den engelsksprogede udgave af LEGO Dimensions.

En helt ny Doctor Who trailer giver et unikt indblik i spillets gameplay, og hvordan verdener smelter sammen på en måde, man kun kan forestille sig i LEGO Dimensions. Eksempelvis når TARDIS dukker op i Gotham City og Hill Valley, og når doktoren kæmper side om side med Homer Simpson i Aperture Science – alt imens de farer afsted i en hjemsøgt bil sammen med Scooby og Shaggy. Eller når doktoren kæmper sammen med Kai og Cragger i en Ninjago kamp arena.

Doctor Who, som aldrig før har optrådt i et konsolspil, indgår som en del af LEGO Dimensions’ Starter Pack. I spillet vil der desuden være en komplet Doctor Who-bane, hvor spillets helte møder Daleker, Cybermænd og andre modstandere fra Doctor Who-universet.

Fans, der ikke kan få nok Doctor Who integreret i deres LEGO Dimensions-oplevelse, kan desuden købe en Doctor Who Level Pack. Pakken inkluderer endnu en missionsbaseret Doctor Who-bane og selvfølgelig den tolvte doktor som fysisk LEGO minifigure samt LEGO modeller af TARDIS og K-9, der kan bygges i den virkelige verden og bringes ind i selve spillet. Når den tolvte doktor er overvundet på Doctor Who-banen, vender han tilbage som den første doktor, og han bliver ved med at regenerere, indtil han til sidst igen fremstår som den tolvte doktor. TARDIS’ interiør ændrer sig også alt efter, hvilken doktor spilleren kontrollerer, og interiøret kan også tilpasses manuelt. Der er endda en jukebox i TARDIS, som kan afspille forskellige versioner af Doctor Who temasangen. TARDIS og K-9 modellerne kan selvfølgelig genbygges fysisk to gange hver især og derved åbne op for helt nye muligheder og variationer i det virtuelle spil.

Sidst men ikke mindst lanceres en Doctor Who Fun Pack, som indeholder en Cyberman minifigure og en Dalek model, der begge kan genbygges to gange og dermed optræde i tre forskellige udgaver.

LEGO Dimensions bliver lanceret i Danmark den 2. oktober 2015 og vil være tilgængeligt til Xbox One, Xbox 360, PlayStation®4, PlayStation®3 samt Wii U™.