Guerilla Games blæste alle PlayStation fans bagover i starten af 2017, da de udgav Horizon Zero Dawn. Et spil så fantastisk godt lavet, med en fængende historie og kæmpe stor verden, at det kan være svært at vride sin hjerne om, hvordan Guerilla Games har formået at skabe spillet. Men nu får vi et dybdegående indblik i skabelsen af spillet, takket være Noclip.

Noclip er en serie af dokumentar film, centreret om spil og deres udvikler. Det er Danny O’Dwyer der står bag Youtube kanalen. Ham kender du sikkert fra Gamespot, hvor han var i en del år, inden han startede Noclip. Han tager verden rundt og besøger de studier der står bag nogle af de spil, der virkelig har slået benene væk under os.

Noget af det, der dokumentaren her speciel, er indblikket i hvordan Guerilla Games har kunne gå fra at laver shooter spil og til at skabe et så storslået spil som Horizon Zero Dawn. Noget af det der også er fedt at se, er hvordan spillet så ud, før den endelige version, som vi har i hænderne i dag.

Noclip’s dokumentar film, er virkelig godt lavet og der er allerede en del af dem. Du kan bla. se hvordan The Witcher spillene blev til, komme tæt på The Witness eller udviklingen af det seneste DOOM.

Hvis du gerne vil se mere, kan du besøge youtube kanalen her: Noclip / Youtube

Du kan også læse vores anmeldelse af Horizon Zero Dawn, hvis du overvejer at tjekke spillet ud: Horizon Zero Dawn / Anmeldelse