Venter du på Kingdom Come: Deliverance udgives, så er dette din heldige dag.

En ny gameplay video ser nemlig dagens lys. Denne gang er det hele 16 minutters gameplay vi får glæde af.

Udgivelses dagen for Kingdom Come: Deliverance lyder den 13. Februar 2018 til Playstation 4, Xbox One og PC.

Forrige indlægGlade spildage med Ubisoft
Næste indlægL.A. Noire anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)