Udvikleren og udgiveren nDreams’ har netop udgivet deres seneste spil. I den anledning har spillet fået sig en trailer og det ser frugt’elig godt ud.

Hvordan kan man så bedst beskrive Shooty Fruity? Forestil dig spillet Job Simulator, men at du skal skyde fjender samtidig. Du spiller som en medarbejder i butikken Super Megamart. Her skal du enten være kasseassistent, servere mad eller være lagerarbejder. Men udover at lave dine almindelige gøremål, truer en invaderende hær af frugter som du skal skyde ned.

Eftersom du bliver bedre og kommer fremad, kan du købe nye våben såsom shotguns, pistoler, automat våben og mange flere. Disse våben kan du endda teste af i spillets centrale område, inden du tager dem med ud på arbejdspladsen. Er du konkurrencemenneske, kan du prøve at stige til tops på ranglisten.

Shooty Fruity er ude nu på PS VR, HTC Vive og Oculus Rift.

Forrige indlægGlade spildage med Ubisoft
Næste indlægL.A. Noire anmeldelse
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK