Gratis er altid godt. Og nu kan vi fortælle at Jump Rope Challenge er landet som et gratis spil på Nintendo Switch.

Hvis du vil have lidt motion så er Jump Rope Challenge det spil du skal have fingrene i. Spillet er nemlig et sjippe spil. Her kan I læse den officielle pressemeddelelse fra Bergasala om hvad spillet er for noget:

JUMP ROPE CHALLENGE KAN NU DOWNLOADES GRATIS I NINTENDO SWITCH eSHOP

16. juni 2020 – At sjippe er det simple formål med Jump Rope Challenge, som du nu kan downloade gratis til Nintendo Switch via Nintendo eShop i en begrænset periode fra i dag og frem til slutningen af september.

Ved at bruge et sæt Joy-Con-kontroller som håndtagene på et sjippetov kan du hoppe i et virtuelt sjippetov dagligt. Det eneste, der er udeladt, er selve tovet. To ekstra deltagere kan hoppe med i legen for at nå high score, hvor de holder hver en Joy-Con. Spillets figurer er hoppende kaniner, menuerne er enkle og der er ikke brug for tutorials. Det er altså nemt at lære og komme i gang med at sjippe med Jump Rope Challenge.

Selvom du måske ikke kan hoppe eller er bekymret for at forstyrre underboen, kan du sagtens bruge spillet blot ved at bøje i knæene og bevæge armene.

Jump Rope Challenge blev skabt med Unity af en lille gruppe Nintendo-udviklere i Japan, der arbejdede hjemmefra, som en enkel aktivitet for at tilføre lidt hurtig og sjov bevægelse ind i dagligdagen.

Forrige indlægNyt om Twin Mirror
Næste indlægPrøv The Way of Wrath allerede nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)