BioWare har netop annonceret titlen på deres næste Dragon Age spil, som kommer til at hede Dragon Age: Dreadwolf. I et blogindlæg på udviklerens officielle hjemmeside fortæller de lidt mere om hvornår man kan forvente høre mere om spillet. Det ser dog ikke ud til at blive udgivet i år.

Det var via et blogindlæg på blog.bioware.com at BioWare kunne fortælle at Dragon Age: Dreadwolf er den officielle titel på det næste spil i serien. Sammen med navnet, har de også udgivet en lille smule info sammen med det nye logo for spillet.

Solas, the Dread Wolf. Some say he might be an ancient elven god, but some say not. Others say a betrayer of his people…or a savior who now seeks to rescue them at the cost of your world. His motives are inscrutable and his methods sometimes questionable, earning him a reputation as something of a trickster deity—a player of dark and dangerous games.

BioWare fortæller blandt andet at Dread Wolf er en nyankommen til serien, og vi vil med tiden lære ham at kende. Om han er en elver gud, en frelser eller noget helt andet, det vil tiden vise. Derudover vil det ikke være nødvendig at kende historien i de tidligere spil i Dragon Age serien, så hvis du er helt ny, har du intet at frygte.

Det sidste spil i serien udkom i 2014 i form af Dragon Age: Inquisition. Spillet fik dengang gode anmeldelser fra diverse medier. Men blandt fans af serien og generelle spillere, så var reaktionerne blandede. Nogle mente missionerne manglede variation, andre var heller ikke fan af sidemissionerne, grafikken eller noget helt andet. I de seneste par år har BioWare ikke været heldige med deres udgivelser. Mass Effect: Andromeda og Anthem var ingen success.

Så derfor har BioWare meget på spil med deres næste spil som her bliver Dragon Age: Dreadwolf udkommer i fremtiden. Vi får mere info om spillet senere på året, og indtil videre vides hverken udgivelsesdato eller platforme.