Bioware hælder benzin på bålet i en tweet hvor de oplyser at Dragon Age Inquisition bliver 1080p på PlayStation 4 og 900p på Xbox One. Dette sker i kølvandet på Ubisoft udmelding om at de ønsker at konsol versioner skal være ens. Bioware oplyser at de “har maksimeret opløsningen til hver plattforms pontetiale”. Dette er et direkte svar til Ubisoft’s udmelding tidligere på ugen om at de ville have lighed (parity) mellem de to konsoller. Det har naturligt givet en del negativt feedback fra PlayStation 4 ejere som ønsker at se de bedre tekniske muligheder mulighederne på PS4 udnytte fuldt ud.

Hvis det er den bedste kvalitet du leder efter så er PC stadig langt foran med flere og flere spil som udgives i 4K. F.eks. er Ryse: Son of Rome udgivet til PC i 4K. Et spil som oprindeligt blev udgivet som launch titel til XO i 900p og det er et utrolig imponerende syn.

Det kræver dog næsten magiske specifikationer hvis du gerne vil se Dragon Age Inquisition i 4k. På EA Origin’s forum er det følgende anbefalede specifikationer du skal have for at få den fulde oplevelse:

OS: Windows 7 or 8.1 64-bit
CPU: AMD six core CPU @ 3.2 GHz, Intel quad core CPU @ 3.0 GHz
System RAM: 8 GB
Graphics Card: AMD Radeon HD 7870 or R9 270, NVIDIA GeForce GTX 660
Graphics Memory: 3 GB
Hard Drive: 26 GB
DirectX 11