Dragon Quest Builders har haft stor succes på Playstation platformen allerede. Nu kan vi snart se om spillet får lige så stor succes på Nintendo Switch.

Indtil videre har Dragon Quest Builders haft et udgivelses vindue der sagde foråret 2018. Men vi kan glæde jer med at spillet faktisk udgives før foråret 2018.

Dragon Quest Builders udgivelses datoen er den 2. Februar 2018 til Nintendo Switch.

Forrige indlægGlade spildage med Ubisoft
Næste indlægL.A. Noire anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)