Den første DLC pakke til Fire Emblem Warriors er nu udkommet, og den indeholder ikke for lidt.
I pakken modtager du:

  • 3 nye karakterer.
  • 3 nye History Maps.
  • Nye våben.
  • Og meget mere!

Mange fans er blevet glade for, at Fates favoritten Azura endelig kan kæmpe på slagmarken. Hun er med garanti højdepunktet, og den karakter der har fået mest Fokus fra Koei Tecmos side af.
Udover Azura får du Hoshidos helt egen Oboro, samt den tyvagtige masochist fra Nohr, Niles.

 

Forrige indlægGlade spildage med Ubisoft
Næste indlægL.A. Noire anmeldelse
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!