Som oftest er åben-verden spil ret store og lader dig som regel udforske dens verden lang tid efter at historien er slut. Om det er sidemissioner, muligheden for at finde alle gemte hemmeligheder, collectibles eller noget helt andet, så gør åben-verden spil alt for at du kommer se næsten alt. Her bliver Techlands kommende parkour-zombie spil ingen undtagelse. For Dying Light 2 Stay Human kommer til at byde på mange timers indhold – nærmere over 500 timer!

Hvis du fik gennemført det første Dying Light spil, her snakker vi bare historien, så brugte du sikkert som minimum 20 timer. For at gennemføre spillet 100% skulle der bruges godt og vel 80.5 timer. Dying Light 2 Stay Human kommer til at tage markant mere af din tid.

Ifølge et Tweet fra Techland, hvis du gerne vil opnå 100% i Dying Light 2 Stay Human, så kommer du til at bruge 500+ timer på at gennemføre alt. Her sammenligner udviklerne det med en gåtur fra Warszawa til Madrid. Dermed vil der være massive mængder af indhold, aktiviteter og missioner at boltre sig i. En del fans var dog bekymrede for hvor lang tid det vil tage at gennemføre selve historiedelen.

Det er dog blevet bekræftet at Dying Light 2 Stay Humans kampagne og sidemissioner vil tage omkring 70-80 timer at gennemføre. Dermed vil der være flere hundredevis af timer tilovers når selve historien er lagt bag dig.

Der er ikke længe til at Dying Light 2 Stay Human bliver udgivet og det blive i den grad spændende at se mængden af indhold og hvor stor spillets verden er med egne øjne. Vi er uden tvivl spændte på hvad Techland har formået at udvikle og vi krydser fingre for en fed zombie oplevelse.

Dying Light 2 Stay Human udkommer d. 4 Februar 2022, på PC, PS4, PS5, Switch, Stadia, Xbox One og Xbox Series X|S.