Dying Light 2: Stay Human får en kæmpe opdatering som også er starten på spillets post-launch indhold. Udover et nyt historie kapitel og Photo Mode, så vil der også være en større mængde udbedringer af fejl, som gør spillet mere flydende på konsoller og PC.

Spillet udkom tilbage i Februar i år, og blev modtaget godt af spillere såvel som kritikkere. Desværre havde den en del fejl som påvirkede flowet i dets gameplay. Men udviklerne har arbejdet hårdt for at udbedre fejl og mangler i Dying Light 2: Stay Human, og snart får en vi en langt bedre oplevelse end hidtil.

Opdatering 1.4.0 kommer også til at have spillets første nye historie kapitel med sig. I det nye kapitel skal du assistere Harper, som er en tidligere Nightrunner. Sammen skal i gøre modstand mod nogle nye Special Infected som terrorisere byen Villedor, hvori spillet finder sted. For at starte det nye kapitel skal du finde Harper som befinder sig i byens Fish Eye Canteen. Når du hjælper Harper får du mere omdømme, adgang til nye våben, outfits og forbrugsgenstande. Hvis du undersøger de Special Infected, så kan du finde en ny valuta, som kan bruges til at købe nyt gear fra Harper. De nye inficerede typer inkludere Mutated Infected, Volatile Tyrant og Volatile Hive.

Noget andet som også er fedt i den nye opdatering er Photo Mode. Denne feature har været ret efterspurgt de seneste måneder og nu kan du bruge den i spillets single-player kampagne. Her kan du tilgå og tilpasse alt lige fra fokus distance, zoom, temperatur, kontrast og meget mere. Der er også filtre og Special Effects som du kan bruge når du skal tage de fedeste zombie-smasher billeder.

Derudover fikser opdatering 1.4.0 også et utal af bugs, herunder også fejl som har crashet spillet for nogle. Co-op er blevet forbedret og det samme gælder controller inputs på PC. PlayStation versionen er også merkant forbedret.

Dying Light 2: Stay Human er ude nu på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.
Udkommer senere på året til Nintendo Switch.