Ubisoft pressekonferencen er den sidste vi mangler fra dette års E3, så her har I den.

Watch Dogs: Legion

Det kommer ikke bag på så mange at det næste Watch Dogs i serien har undertitlen Legion. Ubisoft viste en masse gameplay frem fra spillet, så det har I lige her.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint får beta

Det kommende Tom Clancy spil har fået en ny trailer under dette show. I den trailer får vi også løftet sløret for en kommende beta. Hvis man vil sikre sig adgang til Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint betaen, skal man bare lave en forudbestilling af spillet.

Det første år med The Division 2

Ubisoft har det tit med at være flinke med at tease hvad der sker i det kommende år for deres spil. Denne gang der er det The Division 2 der står for skud. Vi får en lille prøvesmag af hvad vi har i vente i det kommende The Division 2 år.

Rocket League på rulleskøjter?

Der blev vist noget gameplay frem fra spillet Roller Champions. Og når man ser det, så er man ikke i tvivl om hvor den ide den kommer fra. Det bliver spændende at se om det virker lige så godt som Rocket League, for så kunne det godt gå hen og blive en succes.

Rainbow Six Quarantine bliver teaset

Selvom Rainbow Six Quarantine først udgives en gang i starten af 2020, kan vi godt nyde lidt af spillet nu. Under showet, blev spillet nemlig teaset med denne trailer.

Tom Clancy’s Elite Squad annonceret

Et nyt mobil spil blev annonceret. Byd stort velkommen til Tom Clancy’s Elite Squad. En af de ting som man kan glæde sig over, er man møder en masse karakterer fra Tom Clancy´s univers. Ud over det, kan vi fortælle at spillet er et gratis spil. Så der er god grund til at prøve denne RPG når det udgives.

UPlay+ annonceret

Det er meget populært med streaming tjenester for tiden. Ubisoft vil også have en bid af kagen. UPlay+ er en tjeneste til PC. Den vil byde på over 100 spil fra Ubisoft, så der vil være en masse at gå i krig med. UPlay+ udkommer en gang i september. Det forlyder også at tjenesten kommer i en Google Stadia version en gang i 2020.

Gods & Monsters annonceret

Holdet bag Assassin´s Creed Odyssey har annonceret deres næste titel. Deres kommende spil hedder Gods & Monsters. Hvis man dømmer ud fra traileren er det svært at sige hvad spillet har at byde på. Så vi ser frem til mere info om denne titel.

Gods & Monsters udgives den 25. februar 2020.

Forrige indlægLords Mobile ude på Steam
Næste indlægCadence of Hyrule ude nu
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)