Hvis man taler om storhit på den mobile platform, kan man ikke undgå at snakke om Lords Mobile.

Indtil videre har det kun været muligt at spille Lords Mobile på PC via emulatore. Dette har ikke været en særlig god oplevelse for folk. Det har Steam valgt at lave om på nu.

De har nemlig udgivet Lords Mobile på deres platform. Så nu kan vi alle spille spillet og få en super oplevelse på PC. Selvom det er på Steam, er spillet stadig gratis.

Forrige indlægStort test af Blue mikrofoner
Næste indlægE3 2019 – Ubisoft
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)