Stort test af Blue mikrofoner

0
967

E3 er ved at være overstået og vi rammer en mere stille periode ihvertfald spilmæssigt. Så vi benytter sommeren til at lave en test af et bredt udvalg af Blue mikrofoner i samarbejde med Blue og Related.

Vi lægger ud med Snowball som er et godt udgangspunkt for førstegangskøbere. Her kommer anmeldelsen sammen med mere teknik omkring mikrofoner op i sidst i næste uge.

Derefter kaster vi os over Yeti og Yeti Nano. Yeti kan i år fejre sin 10 års fødselsdag og er en af de mest solgte USB mikrofoner på markedet. Den rammer i starten af juli.

Så bliver der også et kig på Blackout Spark SL som i modsætning til de andre er en analog mikrofon der tilsluttet med XLR. Her er vi nået op i entusiast klassen for dem som stiller store krav til udstyret og selv har styr på teknikken.

I hvert område tager vi også et kig på teknikken bag og hvordan du kan få det meste ud af din investering. Mikrofon armen Compass passer til alle modeller så den får du også at se.

Forrige indlægKomfort med Razer Kraken X
Næste indlægLords Mobile ude på Steam
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.