Fik du ikke lige set det propfyldte Xbox & Bethesda Showcase, så har vi her samlet alle de store annonceringer fra showet. Under showet blev der vist et ton af trailers, eksklusive titler og annonceringer.

Starfield
Det er ved at være et stykke tid siden vi sidst har hørt noget om Bethesda Game Studios kommende rumspil Starfield. Men ikke alene har vi nu en helt ny trailer, men også en dato for udgivelsen!

Spillet er et RPG spil, som finder sted i det ydre rum. Lav din egen karakter og udforsk universet med total frihed, i søgen efter menneskehedens største mysterier.

Starfield udkommer d. 11 November 2022, eksklusivt til Xbox Series X|S og PC.

Back 4 Blood
Fra Warner Bros., Turtle Rock Studios og de samme hænder der skabte Left 4 Dead, kommer her Back 4 Blood, som har hen af samme koncept.

I den nye trailer ser vi hvordan PVP mode bringer kaos og masser af zombier med sig. Lækkert!

Back 4 Blood udkommer d. 12 Oktober 2021, på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.

Bliver tilgængelig dag ét via Xbox Game Pass.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
Er du klar til at tage turen til Chernobyl?

I den første trailer for spillet ser vi den åbne verden vi har at udforske, men faren lurer over alt.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl udkommer d. 28 April 2022, på Xbox Series X|S og PC.

Contraband
En helt ny IP fra Avalance Studios, kommer her et spændende co-op spil i form af Contraband.

Her skal du via co-op med andre, overleve i smuglernes paradis i et fiktionelt sted kaldet Bayan i 1970’erne.

Contraband har ingen dato eller platforme annonceret lige pt.

Sea of Theives: A Pirates Life
Hvis du spiller Sea of Thieves, så kommer du til at glæde dig til den nye GRATIS tilføjelse der kommer til spillet her til sommer.

A Pirates Life er en ny tilføjelse til spillet, som bringer Sea of Thieves og Pirates of the Caribbean sammen. Du kommer til at møde Jack Sparrow og sammen skal i på en episk eventyr ud på havene, i søgen efter værdifulde skatte. Spil alene eller sammen med andre. Kræver Xbox Live Gold.

Sea of Theives: A Pirates Life udkommer d. 22 Juni 2021, på Xbox One og Xbox Series X|S.

Battlefield 2042
Det er kun nogle få dage siden vi så de første glimts af Battlefield 2042 ved Summer Games Fest, og nu har vi en action spækket gameplay trailer!

Kæmp med optil 128 spillere i hæsblæsende krige samtidig. Det er krigsførelse på stor skala og som du kan se i traileren, er der masser af muligheder for at opleve nogle fantastiske øjeblikke.

Battlefield 2042 udkommer d. 22 Oktober 2021, på PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S og PC.

Twelve Minutes
Med Daisy Ridley, James McAvoy og Willem Dafoe på rollelisten, bliver Twelve Minutes en spændende historie.

Du har 12 minutter til at finde ud af hvad sker og hvordan dine handlinger påvirker historien. Bagefter, starter det hele forfra. En thriller der giver dig masser af muligheder for at afprøve og undersøge hvad der sker.

Twelve Minutes udkommer d. 19 August 2021, på Xbox One, Xbox Series X|S og PC.

Bliver tilgængelig dag ét via Xbox Game Pass.

Fallout 76: Steel Reign
Selvom Fallout 76 havde en ret skæv start, så har spillet vokset og gamere verden over har taget spillet til sig. Nu kommer der en helt ny tilføjelse ganske GRATIS for alle Fallout 76 spillere.

I Steel Reign får du afslutningen på Brotherhood of Steel historien. Det er din opgave at guide Brotherhood ud af de rædsler der sker. Super mutanterne ankommer, folk forsvinder og Fort Atlas er underlagt stress fra beboerne.

Her er alt der er med i Steel Reign udvidelsen:
•New Questline – Choose what direction the Brotherhood of Steel will take and solve the mysteries behind the appearance of the Super Mutants
•New Locations and Gear – Unlock unique gear and explore new locations as you uncover what’s been happening in Appalachia
•Season 5 Scoreboard – K.D. Inkwell is back in Escape from the 42nd Century! Rank up to unlock new rewards including C.A.M.P. items, cosmetics, and more. Beginning July 7.
•Legendary Crafting – Put those Legendary Modules to work and create your own 1, 2, & 3-star legendary items, right from the comfort of your own C.A.M.P.

Fallout 76: Steel Reign udkommer d. 7 Juli 2021, på PS4, Xbox One og PC.

Party Animals
Slås og vind over dine venner i Party Animals!

Du spiller som forskellige dyr, du vælger selv. De er søde, fluffy og klar til kamp. På tværs af forskellige game modes, skal du være den ultimative vinder og stå alene på podiet. Der er kun én vinder!

Party Animals udkommer i 2022, på Xbox One, Xbox Series X|S og Xbox Cloud Gaming.

Psychonauts 2
Endelig har vi en dato! Fra Double Fine Productions kommer nu fortsættelsen til det episke eventyr i form af Psychonauts 2.

Kombinere sjove og spøjse missioner, med vanedannende platform-adventure gameplay og en smuds af filmisk historiefortælling, så har du Psychonauts 2.

Psychonauts 2 udkommer d. 25 August 2021, på PS4, PS5 (via bagudkompatibilitet), Xbox One, Xbox Series X|S, Xbox Cloud Gaming og PC.

Bliver tilgængelig dag ét via Xbox Game Pass.

Halo Infinite – Multiplayer
Xbox Game Studios præsenterede i år Halo Inifnites multiplayer del. Det fede her er, at spillets multiplayer bliver free-to-play!

Multiplayer vil komme til at køre med 120fps og byder på lidt forskellige game modes. Selvfølgelig kan du også se frem til en stor singleplayer kampagne med Master Chief i hovedrollen.

Halo Infinite og Halo Infinite Multiplayer udkommer Julen 2021, på Xbox One, Xbox Series X|S, Xbox Game Cloud og PC.

Bliver tilgængelig dag ét via Xbox Game Pass.

The Outer Worlds 2
Obsidian lavede et af deres bedste RPG spil i form af The Outer Worlds for få år tilbage. Nu kommer efterfølgeren, eksklusiv på next-gen.

Som traileren herunder konstatere, så er spillets design og historie, slet ikke færdig. Men vi tør godt gætte på at vi får en humoristisk historie, fyld med action, specielle våben og plat humor. Vi elsker det!

The Outer Worlds 2 udkommer på Xbox Series X|S. Udgivelsesdato er TBA.

Bliver tilgængelig dag ét via Xbox Game Pass.

Forza Horizon 5
Vild med Forza? Nu kommer det næste store bilspil fra Playground Games i form af Forza Horizon 5.

Spillet finder sted i Mexico og her kommer du til at opdage en stor åben-verden, fyldt med steder at udforske og besøge.

Forza Horizon 5 udkommer d. 9 November 2021, på Xbox One, Xbox Series X|S, Xbox Cloud Gaming og PC.

Redfall
Her har vi en helt ny IP fra Bethesda, som udkommer eksklusivt på Xbox i 2022. Redfall kommer til at byde på action, vampyrer i hobetal og masser af fede stunder.

I den lille by Redfall, Massachusetts, er alt besat af en flok vampyrer. Øen og byen er afskærmet fra menneskeheden og det samme er solen. Fanget sammen med nogle få andre overlevende, skal i gå på jagt og udradere de vampyrer der har belejret byen. Vælg din karakter og gå co-op amok i byen. Spillet er en åben-verden FPS udviklet af Arkane Austin.

Redfall udkommer sommeren 2022, eksklusivt på Xbox Series X|S og PC.

Bliver tilgængelig dag ét via Xbox Game Pass.

Her nedenunder har vi samlet de sidste annonceringer. Her også en del der sagtens kan komme på ønskelisten.

Det bliver i den grad en lys fremtid for samarbejdet mellem Xbox og Bethesda. Begge har de en masse spændende spil på vej og der er noget i alle genre og for enhver smag. Vi er spændte på hvad der ellers kommer årene frem.