Hos EA har vi fokus på hele tiden at sikre vore spillere endnu større variation, værdi for pengene, fleksibilitet og underholdningsværdi. Derfor er vi også glade for i dag at kunne annoncere den nye medlemsordning, Origin Access, for PC-spillere via Origin. Tjenesten er allerede tilgængelig i USA, Canada, Storbritannien og Tyskland og kommer til flere lande inden længe.

Origin Access giver spillerne en endeløs række af spiltilbud med en konstant voksende samling af fantastiske PC-spil for kun 3,99 euro om måneden.

Den nye tjeneste lanceres med 15 stærke spil – inklusive Battlefield 4™,Dragon Age™: Inquisition, The Sims™ 3 og This War of Mine – og der vil løbende blive tilføjet flere spil fra både EA og uafhængige udviklere. Den komplette liste med de spil, du får adgang til i The Vault kan ses her:https://www.origin.com/store/origin-access

Origin Access-medlemmer vil kunne:

    • Spille mere – Udforsk The Vault, hvor du som medlem kan downloade og spille komplette udgaver af mere end et dusin fantastiske PC-spil.
    • Spille først – Spil EA’s PC-spil i et begrænset periode, inden de udkommer. Alle dine resultater og fremskridt bliver overført, hvis du vælger at købe spillet.
    • Spille for mindre – Spar 10% på dine køb på Origin – gælder alt fra komplette spil og download-indhold til indholdspakker og meget andet.

Origin Access er skabt for at levere vilde PC-spiloplevelser til utroligt attraktive priser og samtidig gøre det lettere for at både udforske og spille de mange fantastiske PC-spil.