EA og BioWare lancerer i dag kl. 16 officielt det store og længeventede flagskib Anthem, der inviter spillere til at trække i Javelin-dragten og drage afsted med op til tre venner for at bekæmpe farerne i en original og foranderlig verden. Anthem er BioWares første nye spilserie i ti år. Det er en unik blanding af skyde-, rolle- og onlinespil. Det udvikler sig hele tiden og oplevelsen vil derfor ændre sig og vokse som spillet tager fart. Du vil løbende blive introduceret for nye historier, udfordringer og begivenheder, der vil udfordre dig strategisk for hver ny ekspedition, du og dit team af Freelancers drager afsted mod. Vedhæftet finder du den fulde pressemeddelelse.

Anthems gameplay er spækket med action packed fortællinger og mindeværdige figurer. Menneskeheden må rejse sig for at overvinde farerne i fællesskab på et eventyr, der belønner både teamwork og individuelle færdigheder. Som Freelancer træder du ind i en verden, hvor du og dit hold skal overvinde ondskaben og opnå en fælles triumf over dødbringende fjender. Og du og din Javelin vokser i styrke for hver mission. Den højteknologiske dragt tilpasses som du stiger i rang, besejrer mægtige fjender, samler bytte og gennemfører milepæle.

BioWare har netop offentliggjort deres patch notes med de nyeste opdateringer: https://www.ea.com/games/anthem/news/anthem-day-one-patch-notes.