Gameforge – en førende udgiver af populære multiplayer online spil i vesten, inklusivt AION, NosTale, OGame, SoulWorker, og TERA — og den Sydkoreanske udvikler, Webzen, annoncerer stolt i dag at en helt ny udvidelse, Conquerors of Yohara, kommer med deres legendariske action MMORPG Metin2 denne september. Tilgængelig gratis for spillere tilføjer Conquerors of Yohara et helt ny kontinent, der er pakket til randen med glubske bosser, nye høj-level fangehuller, og et friskt, innovativt Champion Level system. Events inde i spillet med erfarings boosts, vil finde sted fra 11. august indtil 2 uger efter udgivelsen af udvidelsen, for at hjælpe spillere med at nå op til deres venner, og forberede sig på at tage imod udfordringerne på den nye kontinent sammen.

Metin2 fortsætter med at være et populært og succesfuldt spil – og har vokset sig markant over det her år, igennem flere territorier. Webzen og Gameforge arbejder hårdt på at støtte den aktive spiller fællesskab, ved at optimere spillet konstant og tilføje nyt indhold.” sagde Dennis Schulz, Gameforges Produktchef for Metin2. “Men Conquerors of Yohara er den største opdatering vi nogensinde har lavet til spillet. Vi har arbejdet på det i næsten to år, og er spændte på endelig at bringe denne spændene nye Metin2 oplevelse til vores spillere!”

Med udvidelsen af Metin2s store verden, kommer Conquerors of Yoharas nye kontinent spækket med mystiske nye zoner som man kan udforske, udfordrende missioner som man kan takle, og dødbringende fangehuller som man kan erobre. Spillerne vil opleve et nyt kapitel i Metin2s legendariske eventyr, mens de forbereder sig på at overvinde Sung Mahis Imperium, en mægtig kraft som får mere magt i Yoharas nye kontinent, og truer med at ødelægge landet udover dens mørke kyster. 

Kun de stærkeste af krigerne vover at betræde dette farlige kontinent, da frygtindgydende monstre og den mest udfordrende boss Metin2 nogensinde har set, kalder Yohara dens hjem. Kun høj-level spillere som allerede har mestret den formidable Skibs Forsvars Hydra instans, kan udforske flere nye områder og etablere deres plads i Ordens landene. Dette nye kontinent er den perfekte mulighed for disse spillere at lære nye færdigheder, og for at opnå kræfter udover level 120 med det nye Champion Level system!

Nøglefunktionerne Inkluderer:
 

  • Et nyt kapitel er tilføjet til Metin2s hovedhistorie
  • En ny kontinent, Yohara, med flere forskellige zoner inklusivt Kian Landsbyen, Forladt Fort, Dong Gwang Almindelig, Ordens territorier, og mere man kan opdage
  • Den nye Champion Level system, som tillader spillerne at øge deres stats udover level 120 begrænsningen
  • En ny udstyrs plads, og nye Sung Ma power-ups
  • Spændene nye monstre, dødbringende nye bosser, og et skattekammer af bytte, lige til at tage
  • Glubske, nye, høj-niveaus fangehuller, inklusivt Gnoll Hulerne og Sung Mahi Tårnet
  • Nye gentagne biologi missioner

Ubegrænsede færdigheder og mystiske genstande, hjælper allesammen med at sikre at hver kamp kan blive mestret, men kun af de tapre. Selv udenfor kampen er der talrige events, såsom rige kampe, for at holde spillerne på tæerne. Spillerne kan nu tage ud for at overkomme farerne ved en ny kontinent med den seneste udvidelse, Conquerors of Yohara.

Metin2 er en gratis-at-spille titel, som finder sted i Dragegudens farefulde verden, hvor spændene kampe imod farlige skabninger og legendariske bosser venter. Udgivet i mere end 16 sprog med tusindvis af spillere verden over der søger eventyr i den middelalderske Asiens-inspireret indstilling, Metin2 er en af Europas mest populære MMORPGs.

Conquerors of Yohara vil være tilgængeligt helt gratis i September. Hold dig opdateret på de seneste Metin2 og Conquerors of Yohara nyheder, ved at besøge den officielle Metin2 webside og synes godt om spillet på Facebook. Metin2 kommer til nye kyster og nye platforme, da titlen er blevet gjort tilgængelig på GeForce Now, som tillader spillerne at nyde Metin2s verden på forskellige platforme, inklusivt mobilen.

Om Gameforge 

Grundlagt i 2002, er Gameforge en førende udgiver og operatør af højt anerkendte Massive Multiplayer Online (MMO) og browser-baserede spil titler. Gameforge bygger aktive, udeholdene globale fællesskaber, mens den støtter spillere igennem den højeste kvalitets LiveOps, lokaliseret samfundsstyring, og effektfuld levering af friskt indhold. 

Gameforges alsidige portofolie af højt succesfulde spilmærker, leverer engagerende oplevelser til spillerne fra alle samfundslag: kerne MMORPG titlerne AION, TERA, og Metin2, strategi-fokuserede browser spil som OGame og Ultimate Pirates, og elskede anime MMOs Elsword, NosTale, og SoulWorker, inklusivt den seneste udgave af dette populære spil, SoulWorker Anime Legends. Mere information er tilgængeligt på gameforge.com.